Warta

  • Apa telpon bisa diisi sewengi wengi , mbebayani?

    Sanajan saiki akeh telpon seluler sing nglindhungi kebanjiran, ora preduli keajaiban apa wae, ana cacat, lan kita, minangka pangguna, ora ngerti babagan pangopènan ponsel, lan asring ora ngerti cara ngobati. yen nyebabake karusakan ora bisa diatasi. Dadi, ayo luwih dhisik ngerti ...
    Waca liyane
  • Does the lithium battery need a protection board?

    Apa batere lithium butuh papan proteksi?

    Baterai lithium kudu dilindhungi. Yen batere lithium 18650 ora duwe papan proteksi, dhisik, sampeyan ora ngerti sepira batere baterai lithium, lan nomer loro, ora bisa diisi tanpa papan proteksi, amarga papan proteksi kudu disambungake karo lithium. ..
    Waca liyane
  • Introduction of LiFePO4 Battery

    Pambuka Batere LiFePO4

    Kauntungan 1. Peningkatan kinerja keamanan Ikatan PO ing kristal fosfat zat besi lithium stabil lan angel diurai. Sanajan suhu dhuwur utawa kakehan biaya, ora bakal ambruk lan ngasilake panas utawa mbentuk zat oksidasi kuat ing struktur sing padha karo lithium kobalt oksida ...
    Waca liyane
  • Knowledge of Cylindrical Lithium Battery

    Pengetahuan Baterai Lithium Cylindrical

    1. Apa batere lithium silinder? 1). Definisi batre silinder Baterai lithium silinder dipérang dadi macem-macem sistem fosfat zat besi lithium, oksida kobalt lithium, mangan lithium, hibrida kobalt-mangan, lan bahan-bahan ternary. Cangkang njaba dipérang dadi ...
    Waca liyane
  • What is polymer lithium battery

    Apa baterai lithium polimer?

      Batere lithium polimer sing diarani nuduhake baterei ion lithium sing nggunakake polimer minangka elektrolit, lan dipérang dadi rong jinis: "semi polimer" lan "kabeh polimer". "Semi-polimer" nuduhake lapisan lapisan polimer (biasane PVDF) ing ...
    Waca liyane
  • DIY of 48v LiFePO4 Battery Pack

    DIY saka Paket Batere LiFePO4 48v

    Tutorial perakitan batere fosfat besi lithium, kepiye cara nggabungake baterai lithium 48V? Bubar, aku mung pengin nglumpukake bungkus baterai lithium. Kabeh wong wis ngerti manawa bahan elektroda positif batere lithium yaiku lithium kobalt oksida lan elektroda negatif yaiku karbon. ...
    Waca liyane
  • Knowledge of lithium battery PACK process

    Pengetahuan proses PACK batere lithium

    Pengetahuan babagan Proses PACK Baterai Lithium Baterai lithium digunakake banget, wiwit saka produk digital lan komunikasi sipil nganti peralatan industri nganti pasokan listrik militer. Produk sing beda-beda mbutuhake voltase lan kapasitas sing beda. Mula, ana akeh kasus ing lithium-ion ...
    Waca liyane
  • Which one is better, Polymer lithium battery VS cylindrical lithium ion battery?

    Sing endi sing luwih apik, batere lithium Polimer batere ion lithium silinder?

    1. Baterai ion lithium nggunakake elektrolit cair, dene baterai lithium polimer nggunakake elektrolit gel lan elektrolit padat. Kasunyatane, batere polimer ora bisa diarani batere lithium polimer. Ora bisa dadi negara sing nyata tenan. Luwih akurat diarani batere tanpa f ...
    Waca liyane
  • lithium battery VS lead-acid battery, which one Better?

    batere lithium VS timbal-asam, endi sing luwih apik?

    Keamanan baterai lithium lan baterai asam-timah mesthi dadi kontroversi ing antarane para pangguna. Sawetara wong ujar manawa batere lithium luwih aman tinimbang batere asam plumbum, nanging liyane mikir kosok baline. Saka perspektif struktur batere, bungkus baterai lithium saiki yaiku ...
    Waca liyane
  • Kapan Baterai Digawe- Pangembangan, Wektu lan Kinerja

    Dadi teknologi sing paling inovatif lan tulang punggung kanggo kabeh piranti portebel, piranti, lan teknologi, batere minangka salah sawijining penemuan paling apik sing ditindakake manungsa. Amarga iki bisa dianggep minangka salah sawijining penemuan paling apik, sawetara wong kepengin ngerti babagan wiwitan ...
    Waca liyane
  • Momentum merek independen energi anyar babagan pandhuan kanggo dobel meksa

    Ing awal pasar kendaraan energi anyar, orientasi kabijakan wis jelas, lan angka subsidi cukup akeh. Sebilangan gedhe merek duweke dhewe sing unggul ing pasar liwat produk energi anyar sing ora rata, lan entuk subsidi sing akeh. Nanging, ing konteks penurunan ...
    Waca liyane
  • Pasukan gawe mobil anyar mlebu laut, apa Eropa dadi bawana anyar sabanjure?

    Ing jaman pandhu arah, Eropa miwiti revolusi industri lan mrentah jagad iki. Ing jaman anyar, revolusi listrik mobil bisa diwiwiti ing China. "Pesenan perusahaan mobil utama ing pasar energi anyar Eropa wis antri nganti pungkasan taun. T ...
    Waca liyane