Cell Baterai

  • Battery factory directly sales 5000mah 3.7v li-ion 21700 battery cells high quality with factory price

    Pabrik batere langsung adol sel baterai batere 5000mah 3.7v 21.700 000 kanthi kualitas pabrik

    Kita nyedhiyakake pabrik Baterai sing berkualitas kanthi langsung dodolan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sel baterei kanthi kualitas pabrik ...Shenzhen Polymer Battery Co Ltd yaiku pabrik bathi litium sing bisa diisi maneh kanggo kabeh jinis baterei kaya 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan sapanunggalane. Produk utama kami kalebu Baterai Lithium, Tenaga Staring Mobil, Penyimpanan Energi Peralatan Lalu Lintas Cerdas, Baterai Daya, cocog kanggo pencahayaan seluler. Efisiensi, kendaraan, ngawasi keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.
  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Tembok listrik sinar matahari kanthi kinerja dhuwur 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 sing bisa diisi ulang

    Kita nyedhiyakake tembok baterei solar daya high quality high quality 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 kanthi kualitas dhuwur. Pangembangan khusus, dodolan langsung pabrik, baterei merek, riset lan pangembangan independen papan perlindungan, pengalaman industri, proses produksi diwasa lan stabil. Kita nyedhiyakake baterei LFPO4-1 bermutu tinggi kanggo para klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim baterei saka China kanggo dheweke dening segara lan udhara kanthi regane cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Baterai Baterai Lithium kanggo EV, panyimpenan energi sistem Surya

    Kita nyedhiyakake sel baterai baterai Lithium LFePO4 LFP prismaatik 3.2v kualitas tinggi kanggo EV, panyimpenan energi sistem Surya. yaiku produsen profesional sing nawakake riset, pangembangan, produksi, lan layanan penjualan sel baterei lithium ion, lan paket baterei. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel khusus kanggo kabutuhan tartamtu. Paket baterai lithium lifepo4 khusus saka 3.2V-96V, 5AH-280AH, sing bisa digunakake ing RV, EV, sistem Solar, E-bike, UPS, sistem panyimpenan energi, stasiun basis telekomunikasi, E-skuter, E-tool, golf gerobak, angkat garpu, mobil reresik, kursi roda listrik, lan aplikasi siklus jero liyane.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Baterei Lithium Ion Lifepo4 100ah 3.2v Baterai Baterai Lifepo4 Selat Baterai Nyimpen Baterai Energi Ngarep

    We nyedhiyani kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Baterei 3.2v Lifepo4 Baterei Cells Solar Energy Storage Batre Home Power Solar Power Supply. Miturut sel batere LFP sing beda, bisa nyiyapake sekrup, mesin cuci lan piring sing cocog. Amarga pabrik batere langsung, nawakake kustomisasi OEM / ODM, kajaba kapasitas, ukuran, uga bisa nyiyapake kabeh bagean sing dibutuhake kanggo proyek kasebut. kanggo ngubungi kita yen sampeyan butuh kabutuhan ing batre.
  • Factory rechargeable lithium battery manufacturer wholesale flashlight 26650 3.7v 5000mah battery pack built inside BMS

    Pabrik baterai lithium sing bisa diisi ulang pabrik, senter grosir 26650 3.7v 5000mah batere baterai 5000mah dibangun ing njero BMS

    Kita nyedhiyakake pabrikan baterai lithium sing bisa diisi ulang Pabrik senter grosir 26650 3.7v 5000mah paket batere 5000m sing dibangun ing njero BMS. Shenzhen Polymer Battery Co. Ltd minangka pabrik baterai lithium sing bisa diisi ulang kanggo kabeh jinis batere kaya 26650, 21700 saben18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan liya-liyane. Produk utama kami kalebu Baterai Lithium, Tenaga Staring Mobil, Penyimpanan Energi Peralatan Lalu Lintas Cerdas, Baterai Daya, cocog kanggo pencahayaan seluler. Efisiensi, kendaraan, ngawasi keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.
  • Battery factory directly sales 3.7v li-ion 18650 battery cells rechargeable lithium battery high performance

    Pabrik baterei langsung adol 3,7v li-ion 18650 sel baterei lithium baterei sing dhuwur banget

    Kita nyedhiyakake pabrik baterai berkualitas tinggi kanthi langsung adol 3.7v li-ion 18650 sel batere kinerja baterai isi ulang sing dhuwur. Shenzhen Polymer Battery Co Ltd minangka pabrik baterei litium sing bisa diisi ulang kanggo kabeh jinis baterei kaya 18650, 18650, 14500, 123A, 103450, AA, AAA lan liya-liyane. Kualitas PLM ketemu Standar CE, ROHS, SGS, UN38.3 lan MSDS. Pabrik kita duwe lahan 10.000 meter persegi, kita bisa ngoper luwih saka 2.000.000 baterai lan 1.000.000 pcs pengisi baterai saben wulan. Kita kanthi ketat miturut ISO 9001: 2008 kanggo nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanthi tim R&D profesional, pekerja sing berpengalaman lan peralatan canggih. PLM merek kami dianggep minangka sinonim kualitas dening umume pelanggan domestik lan manca.
  • CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V lithium ion battery cell for led light

    Persetujuan CB UL 18500 1500mAh sel baterai lithium ion 3,7V kanggo cahya sing dipimpin

    Kami nyedhiyakake sel batere CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V berkualitas tinggi, Shenzhen Polymer Battery Co. Ltd minangka produsen baterai lithium, baterai lampu kilat, baterai lampu penambang, baterai audio, baterai lampu, baterai dolanan lan produk sanesipun Kayata model ing ngisor iki 18650, 18500, 14500, 123A, 103450, AA, AAA lan sapiturute Perusahaan iki minangka perusahaan berteknologi tinggi komprehensif sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan. Perusahaan kita nduwe tenaga teknis sing kuwat lan ngupayakake kaunggulan ing kerajinan. Sukses pelanggan yaiku sukses. Kita duwe kontrol sing ketat babagan bahan, proses produksi lan produk. Kita duwe akeh kaluwihan kayata debit dhuwur lan stabilitas. Kita duwe reputasi sing dhuwur banget ing industri kasebut. "Kerjasama lan pangembangan umum minangka semangat korporat sing tetep. Kepuasan kanthi tujuan kita bisa dadi mupangat kanggo para panyedhiya lan distributor! Kita tundhuk filsafat integritas, efisiensi lan inovasi perusahaan lan nggabungake kabutuhan lan layanan pangembangan. Ditemtokake supaya dadi perusahaan elit ing produksi energi mobile, "produksi. Adol pasar. Kita bakal terus ngiyatake struktur industri klien riset khusus kanggo ngirim baterei saka China menyang segara lan kanthi udhara kanthi rega cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • Deep Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Battery Cells

    Siklus Jero LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Sel Batere IFR 14500

    Kita nyedhiyakake kualitas jero Siklus LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Sel baterei sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket baterei, dolanan listrik, peralatan omah, fotovolta panyimpenan energi, lampu suluh, lampu solar, mesin POS lan aplikasi liyane sing cocog .14500 sel baterei dimensi kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan berkualitas rendah.Kita nyedhiyakake baterei 14500 sing berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim batre saka China menyang dheweke kanthi segara lan udara kanthi cukup regane Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 40152S 15ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v voltase nominal 10ah dalan kepala Kapabilitas nominal 40152S 15ah 3.2v sel baterei mobil lifepo4

    We nyedhiyani kualitas 3.2v Nominal Voltage 15ah Nomer Kapasitas Nominal 40152S 10ah 3.2v sel batre mobil lifepo4 sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket bathi, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, baterei tikus, senter lan aplikasi liyane sing cocog.40152S Baterei sel dimensi kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan bermutu kanthi kualitas rendah.Kita nyedhiyakake Baterei 40152S berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim batre saka China menyang dheweke kanthi segara lan udara kanthi rega cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 38120 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Nominal Voltage 10ah Kapasitas Nominal headway 38120 10ah 3.2v sel baterai mobil lifepo4

    We nyedhiyani kualitas 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Kapasitas kepala 38120 10ah 3.2v sel batere mobil lifepo4 sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket baterei, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, baterei tikus, senter lan aplikasi liyane sing cocog.38120 sel batere dimensi kanthi kualitas dhuwur kanthi kapasitas nyata, janji ora bakal nggunakake bahan berkualitas rendah. Kami nyedhiyakake Batere 38120 berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngeterake batere saka China menyang segara lan udhara kanthi rega sing cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • Deep Cycle LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Battery Cells

    Siklus jero LiFePO4 6000mAh 3.2V Sel Batere IFR 32650 Isi Ulang

    We nyedhiyani Siklus jero LiFePO4 6000mAh 3.2V Sel Batere IFR 32650 sing bisa digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket batere, Panyimpenan surya, Mobil Listrik, sikat untu Listrik, batere Mouse, Senter lan aplikasi liyane sing cocog.32650 sel dimensi batere kanthi kualitas dhuwur kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan bermutu rendah.PLM perusahaan wis fokus ing industri baterei litium lan pangisi daya luwih saka 6 taun.PLM baterei Lifium lan pangisi daya wis lulus ujian internasional, kayata UL, CE, RoHs, UN38.3, MSDS , FCC, etc.PLM perusahaan wis kerja sama karo akeh distributor gedhe ing pirang-pirang negara, kayata AS, CA, UK, Prancis, Italia lan sapiturute.OEM. Layanan ODM kasedhiya. Sugeng rawuh hubungi kita kapan wae! Gudang HK kanggo ngimpor baterai langsung saka Jepang lan Korea. Rega lan njamin baterei asli 100%.
  • Ni-MH AAA

    Ni-MH AAA

    Detail produk: Pabrik baterei langsung adol bathi AAA 1000mah Ni-mh 1.2v Pengenalan Produk Baterei PLM-1.2V: Mobil Mini, Mainan Elektronik, Paket baterei, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, Baterei tikus, senter. Kontrol jarak jauh dll. Jaminan Kualitas 1) Produksi Profesional 2) Pengujian Profesional 3 Wholesale Grosir Pabrik 4) OEM / ODM Sambutan Produk kelas A, kinerja stabil, kapasitas nyata, daur ulang ...
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2