2050-3000mAh

  • Li-po Battery 605264 2300mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, POS

    Baterai Li-po 605264 2300mAh Cell Baterai 3.7V kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, POS

    : Baterei PLM-605264 3.7V 2300mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas sing bisa kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Li-po Battery A7 2100mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, Smart Mask

    Baterai Li-po A7 2100mAh 3.7V Cell Baterei kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, Topeng Smart

    Batere PLM-A7 3.7V 2100mAh sing bisa diisi ulang nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Li-po Battery NP-FZ100 7.2V 2280mAh Battery Cell for POS, Camera

    Baterai Li-po Baterai NP-FZ100 7.2V 2280mAh Baterai kanggo POS, Kamera

    Baterei PLM-NP-FZ100 7.2V 2280mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan sing paling apik kanthi kapasitas sing paling dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Removable Li-ion Battery 2500mAh portable handheld NFC tablet POS Mobile Payment Terminal POS

    Baterai Li-ion sing bisa dicopot 2500mAh portabel NFC portofolio POS POS Ponsel POS

    Baterei PLM-XK-6019 3.7V 2500mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan sing paling apik kanthi kapasitas sing paling dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • PLM524658  2200mAh

    PLM524658 2200mAh

    Detail produk: Aplikasi: Mainan, Peralatan Omah, Jeneng merek Elektronik Konsumen: Sertifikasi PLM: Nomer Model MSDS: PLM- 674160-2P ​​Panggonan Asal: Guangdong, China Berat: 45g / PC Tipe baterei: Tegangan baterei polimer sing bisa dicukur: 3.7V Kapabilitas : Ukuran Baterai 2700mAh: 13.4mm * 41mm * Waranti 60mm: 12 Wulan Panggunaan: Speaker Bluetooth, dolanan, POS, Kamera Siklus: 1000Times Discharge: 2.7A Paket: Paket Kothak Piranti Pelbagai Pelindhung: 1.Dual papan protokol octagon MOS. ..
  • 594969   2800mAh

    594969 2800mAh

    Detail Produk: Aplikasi: Mainan, Piranti Ngarep, Jeneng Elektronik Konsumen: Sertifikasi PLM: Nomer Model MSDS: PLM-594969 Papan Asal: Guangdong, China Bobot: 41.5g / PC Tipe batere: Tegangan batere polimer isi ulang: 3.8V Kapasitas: 2800mAh Ukuran Baterai: 5.9mm * 49mm * 69mm Garansi: 12 Wulan Dianggo: speaker Bluetooth, dolanan, daya listrik Siklus siklus: 500-1000Time Tingkat diskon: 2.8A Paket: Paket Kotak Individual Multiple Protection : 1. Papan proteksi segi wolu MOS 2 .Sh ...