Produk

  • Battery factory directly sales 5000mah 3.7v li-ion 21700 battery cells high quality with factory price

    Pabrik batere langsung adol sel baterai batere 5000mah 3.7v 21.700 000 kanthi kualitas pabrik

    Kita nyedhiyakake pabrik Baterai sing berkualitas kanthi langsung dodolan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sel baterei kanthi kualitas pabrik ...Shenzhen Polymer Battery Co Ltd yaiku pabrik bathi litium sing bisa diisi maneh kanggo kabeh jinis baterei kaya 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan sapanunggalane. Produk utama kami kalebu Baterai Lithium, Tenaga Staring Mobil, Penyimpanan Energi Peralatan Lalu Lintas Cerdas, Baterai Daya, cocog kanggo pencahayaan seluler. Efisiensi, kendaraan, ngawasi keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.
  • High quality Customized 18650-4s 14.8v 3400mAh Rechargeable Polymer Lithium Battery pack for Fusion Splicer

    Kualitas Khusus 18650-4s kanthi kualitas 14,8v 3400mAh Politisi Lithium Politisi Lithium Polit pikeun Fusion Splicer

    Kita nyedhiyakake paket batere 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Rechargeable pack sing apik kanggo Fusion Splicer. Paket batere bisa digunakake Fusion Splicer, Printer seluler, Scanner Seluler, cahya surya, Monitor lan aplikasi liyane sing cocog.81 * 73 * 18 mm dimensi sing digawe saka sel baterai batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun ing njero batere supaya luwih tahan lan tahan batere. Amarga kualitas dhuwur dhewe, kita yakin bisa ngawula saka negara endi wae. Kita minangka produsen sing unggul ing Shenzhen pirang-pirang taun, lan kita bisa ngatur yen sampeyan ora duwe baterei sing sampeyan butuhake, aja langsung hubungi kita liwat email email@@@@@
  • Hot sell 36V 9AH/10Ah/13.6Ah/17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS built inside battery pack

    Dodolan panas 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing njero bungkus baterei

    We Hot adol 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing jero bungkus baterei. Kita bisa nyedhiyakake baterei Li-ion & Baterai Li-polimer kanthi atusan macem-macem
    model kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM yaiku
    diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita kabeh
    bengkel bebas bledug, peralatan otomatis lan skala
    kapasitas produk, bebarengan karo sistem kontrol kualitas sing sampurna,
    sing ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman kanggo kita
    pelanggan! Kabeh panutup ing Korea, Jepang lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.
  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Tembok listrik sinar matahari kanthi kinerja dhuwur 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 sing bisa diisi ulang

    Kita nyedhiyakake tembok baterei solar daya high quality high quality 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 kanthi kualitas dhuwur. Pangembangan khusus, dodolan langsung pabrik, baterei merek, riset lan pangembangan independen papan perlindungan, pengalaman industri, proses produksi diwasa lan stabil. Kita nyedhiyakake baterei LFPO4-1 bermutu tinggi kanggo para klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim baterei saka China kanggo dheweke dening segara lan udhara kanthi regane cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • Prismatic for Solar Storage Lithium Battery Cell Lifepo4 3.2V 105Ah

    Prismatik kanggo Nyimpen Baterai Litium Baterei Lifium Solar 3.2V 105Ah

    Batere PLM-105A 3.2V 105Ah sing bisa diisi ulang nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas paling dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Factory 18V 2.0Ah Li-ion Replacement Electric Drill Batteries

    Pabrik Pengganti Pengeboran Listrik 18V 2.0Ah Li-ion

    We nyedhiyakake Pabrik Bor Bor Listrik 18V 2.0Ah kualitas tinggi. Paket batere bisa digunakake kanggo pengemas Listrik, helm las listrik, produk Seluler, alat Portable, Robot cilik, Pasokan listrik, Monitor medis, Ventilator, Produk metu pengeboran nirkabel, baterei Bor Penggantian lan aplikasi liyane sing cocog. Tim teknis sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan. Kita nggatekake kebutuhan lan wektu produksi. Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Inggris kanthi lisan lan tulisan sing apik, priksa manawa komunikasi lancar. Sembarang priksaan bakal reply ing 24 jam.
  • CPAP smart battery with power display build in rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Baterai cerdas CPAP kanthi tampilan daya nggawe batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah

    Kita nyedhiyakake batre cerdas CPAP kanthi tampilan daya kanthi batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah. Paket batere bisa digunakake CPAP, ventilator, mesin pernapasan, batere panggantos utawa aplikasi liyane sing cocog. Dimensi cilik kanthi kapasitas nyata. BMS cerdas dibangun ing njero, Komunikasi I2C, batere nduweni tampilan daya. Digawe sel batere Samsung 18650 umur dawa siklus. Batere bisa disetujoni ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertifikat KC minangka syarat pelanggan. PLM minangka pabrikan profesional kanggo Batrium litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara negara. Saiki kita pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane .Pasang ora bisa hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.
  • Rechargeable Prismatic LiFePO4 Battery 48V 12Ah Battery Cell for Boat,Car, Power Supply Station, Weeder

    Baterai LiFePO4 Prismatik Rechargeable 48V 12Ah Baterai Kanggo Kapal, Mobil, Stasiun Power Supply, Weeder

    Baterei PLM-12A 48V 12Ah sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan sing paling apik kanthi kapasitas sing paling dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Upgrade Li-po Battery 35R-6000 6000mAh 3.8V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, Mobile Phone, POS, Express Smart Mini Printer

    Nganyarake Baterei Li-po 35R-6000 6000mAh 3.8V Cell Baterai kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, Telpon POS, POS, Printer Mini Smart Printer

    Baterei PLM-35R-6000 3.8V 6000mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas sing dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Li-po Battery 605264 2300mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, POS

    Baterai Li-po 605264 2300mAh Cell Baterai 3.7V kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, POS

    : Baterei PLM-605264 3.7V 2300mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas sing bisa kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Li-po Battery A7 2100mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, Smart Mask

    Baterai Li-po A7 2100mAh 3.7V Cell Baterei kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, Topeng Smart

    Batere PLM-A7 3.7V 2100mAh sing bisa diisi ulang nggunakake bahan paling apik kanthi kapasitas dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Li-po Battery NP-FZ100 7.2V 2280mAh Battery Cell for POS, Camera

    Baterai Li-po Baterai NP-FZ100 7.2V 2280mAh Baterai kanggo POS, Kamera

    Baterei PLM-NP-FZ100 7.2V 2280mAh sing bisa diisi ulang maneh nggunakake bahan sing paling apik kanthi kapasitas sing paling dhuwur kanggo konsumen standar. Pesenan OEM / ODM khusus ditrapake kanggo macem-macem aplikasi, bisnis sing kalebu ing saindenging Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.