Produk

  • PLMEN high light Power Supply 150W UPS portable  power station 500wh battery bank 39000mah ac 110v 220v dc 12v 5v 2A hot sale

    PLMEN Catu daya tinggi 150W UPS stasiun daya portabel 500wh bank baterai 39000mah ac 110v 220v dc 12v 5v 2A penjualan panas

    Tambah Perlindhungan:
    Kanggo entuk keamanan produk utama, kita wis nambah perlindungan multi-saluran ing desain produk:

    1. Perlindhungan sirkuit cekak positif lan negatif saka paket batere;

    2. Lima perlindungan keamanan, nalika papat proteksi (papan inverter, papan DC, piranti lunak, papan proteksi batere) ora bisa dikendhaleni lan isih ana perlindungan sekering pungkasan;

    3. Perlindhungan baterei kaping pindho ing papan inverter lan papan output DC;

    4. Perlindhungan biaya tambahan ing port output DC;

    5. Sistem manajemen batere BMS mbisakake pangisian daya sing seimbang, lan rata-rata arus pengisian saben klompok, yen ngisi daya 3 senar sel sing ora seimbang nyebabake panas banget, ngisi, lan ora lengkap., Ningkatake umur batere lan nyegah kacilakan keamanan.

    Aplikasi:

    Ngarep / Kantor / Pertanian / Pariwisata / Kamping / Fishing / Nonton manuk / Kedokteran / Nylametake / Peminat fotografi ruangan / Area sing diserang / Penyayang kendaraan udara tanpa awak lsp.
  • PLMEN Wholesale Portable 300W Smart Solar Ups Panel Power Storage Generator with Lithium Ion Battery

    PLMEN Grosir Portabel 300W Smart Solar Ups Panel Power Power Generator nganggo Baterai Lithium Ion

    Tambah Perlindhungan:
    Kanggo entuk keamanan produk utama, kita wis nambah perlindungan multi-saluran ing desain produk:

    1. Perlindhungan sirkuit cekak positif lan negatif saka paket batere;

    2. Lima perlindungan keamanan, nalika papat proteksi (papan inverter, papan DC, piranti lunak, papan proteksi batere) ora bisa dikendhaleni lan isih ana perlindungan sekering pungkasan;

    3. Perlindhungan baterei kaping pindho ing papan inverter lan papan output DC;

    4. Perlindhungan biaya tambahan ing port output DC;

    5. Sistem manajemen batere BMS mbisakake pangisian daya sing seimbang, lan rata-rata arus pengisian saben klompok, yen ngisi daya 3 senar sel sing ora seimbang nyebabake panas banget, ngisi, lan ora lengkap., Ningkatake umur batere lan nyegah kacilakan keamanan.

    Aplikasi:

    Ngarep / Kantor / Pertanian / Pariwisata / Kamping / Fishing / Nonton manuk / Kedokteran / Nylametake / Peminat fotografi ruangan / Area sing diserang / Penyayang kendaraan udara tanpa awak lsp.
  • UPS function Pure Sine Wave Inverter 500W Solar Energy Storage power station 12v 40Ah Emergency Power supply

    Fungsi UPS Inverter Gelombang Sinus Murni 500W sumber daya Panyimpenan Energi Surya 12v 40Ah Pasokan Daya Darurat

    Waca manual iki kanthi tliti lan jaga kanggo referensi mbesuk. Stasiun listrik iki bisa nguatake piranti AC (peralatan samll) lan ngisi daya listrik elektronik, bisa digunakake ing kemah, dalan, lelungan akhir minggu lan kahanan darurat lan liya-liyane. Uga dadi sumber listrik sing gedhe nalika ora ana sing ora dikarepake.

    Stasiun listrik iki dirancang kanggo ndhukung output USB, DC lan AC, minangka bank daya kapasitas gedhe sing dirancang kanggo mbukak lampu, telpon, laptop, lan peralatan cilik nalika kahanan mati utawa listrik mati. Stasiun Tenaga Portable iki mbantu sampeyan njaga supaya kabeh piranti esensial diisi daya lan siyap.

    Tulung dicathet! Tujuan manual iki yaiku kanggo mbantu sampeyan nggunakake produk kanthi bener, ora nemtokake katrangan babagan konfigurasi piranti lunak lan spesifikasi perangkat keras produk iki. Kanggo informasi konfigurasi produk sing ditemtokake, waca kontrak dodolan (yen ana) sing ana gandhengane karo produk iki utawa priksa karo sing adol. Kabeh gambar ing manual iki mung kanggo referensi, Mangga deleng produk nyata yen ana kesalahan! Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kesalahan sing ana ing manual iki. Munculé produk iki lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.
  • PLMEN hot sale camping travel portable UPS emergency 220v 200W fast charging solar power bank

    PLMEN hot sale camping travel portabel UPS darurat 220v 200W cepet ngisi daya solar power bank

    Tambah Perlindhungan:
    Kanggo entuk keamanan produk utama, kita wis nambah perlindungan multi-saluran ing desain produk:

    1. Perlindhungan sirkuit cekak positif lan negatif saka paket batere;

    2. Lima perlindungan keamanan, nalika papat proteksi (papan inverter, papan DC, piranti lunak, papan proteksi batere) ora bisa dikendhaleni lan isih ana perlindungan sekering pungkasan;

    3. Perlindhungan baterei kaping pindho ing papan inverter lan papan output DC;

    4. Perlindhungan biaya tambahan ing port output DC;

    5. Sistem manajemen batere BMS mbisakake pangisian daya sing seimbang, lan rata-rata arus pengisian saben klompok, yen ngisi daya 3 senar sel sing ora seimbang nyebabake panas banget, ngisi, lan ora lengkap., Ningkatake umur batere lan nyegah kacilakan keamanan.

    Aplikasi:

    Ngarep / Kantor / Pertanian / Pariwisata / Kamping / Fishing / Nonton manuk / Kedokteran / Nylametake / Peminat fotografi ruangan / Area sing diserang / Penyayang kendaraan udara tanpa awak lsp.
  • High performance portable uninterruptible Power Supply 200w  54600mAh USB output 5V 2A UPS

    Kinerja tinggi portabel tanpa gangguan Power Supply 200w 54600mAh USB output 5V 2A UPS

    Waca manual iki kanthi tliti lan jaga kanggo referensi mbesuk. Stasiun listrik iki bisa nguatake piranti AC (peralatan samll) lan ngisi daya listrik elektronik, bisa digunakake ing kemah, dalan, lelungan akhir minggu lan kahanan darurat lan liya-liyane. Uga dadi sumber listrik sing gedhe nalika ora ana sing ora dikarepake.

    Stasiun listrik iki dirancang kanggo ndhukung output USB, DC lan AC, minangka bank daya kapasitas gedhe sing dirancang kanggo mbukak lampu, telpon, laptop, lan peralatan cilik nalika kahanan mati utawa listrik mati. Stasiun Tenaga Portable iki mbantu sampeyan njaga supaya kabeh piranti esensial diisi daya lan siyap.

    Tulung dicathet! Tujuan manual iki yaiku kanggo mbantu sampeyan nggunakake produk kanthi bener, ora nemtokake katrangan babagan konfigurasi piranti lunak lan spesifikasi perangkat keras produk iki. Kanggo informasi konfigurasi produk sing ditemtokake, waca kontrak dodolan (yen ana) sing ana gandhengane karo produk iki utawa priksa karo sing adol. Kabeh gambar ing manual iki mung kanggo referensi, Mangga deleng produk nyata yen ana kesalahan! Kita ora bakal tanggung jawab kanggo kesalahan sing ana ing manual iki. Munculé produk iki lan spesifikasi bisa diganti tanpa kabar.
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini power supply ups portabel kanggo CPAP / Ventilator / Monitor

    Kita nyedhiyakake 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply berkualitas tinggi kanggo portabel CPAP / Ventilator / Monitor. Paket batere bisa digunakake kanggo packer Listrik, helm las listrik, Produk seluler, alat Portable, robot cilik, pasokan listrik, Monitor medis, Ventilator, Produk metu lawang lan aplikasi liyane sing cocog. 48 * 110 * 217mm dimensi digawe saka sel kelas baterai merek 1050 merek Cina paling dhuwur kanthi kapasitas nyata. Tim teknis PLM sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan.
    We mbayar manungsa waé kanggo syarat lan produksi timbal wektu.
    Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Inggris sing lisan lan lisan sing apik, priksa manawa komunikasi sing lancar. Sembarang priksaan bakal dibales sajrone 24 jam.
  • OEM&ODM 9.6V 1.5Ah Replacement Waterproof Battery For Dewalts Drill DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906

    OEM & ODM 9.6V 1.5Ah Penggantian Baterai Waterproof Kanggo Dewalts Bor DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906

    OEM & ODM 9.6V 1.5Ah Penggantian Baterai Waterproof Kanggo Dewalts Bor DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906
  • Factory high quality esy stall 3.7v  160mah 280mh 350mah 380mah in stock polymer  rechargeable lithium LQ-S1 smart watch battery

    Pabrik kualitas tinggi esy kios 3.7v 160mah 280mh 350mah 380mah ing polimer stok lithium isi ulang LQ-S1 baterai nonton cerdas

    Pabrik kualitas tinggi esy kios 3.7v 160mah 280 mh 350mah ing polimer stok lithium isi ulang LQ-S1 baterai jam tangan cerdas
  • High quality 3.7v 5000mah li ion 21700 battery cell 4500mah 4800mha 5000mah

    Kualitas tinggi 3.7v 5000mah li ion 21700 sel batere 4500mah 4800mha 5000mah

    Kualitas tinggi 3.7v 5000mah li ion 21700 sel batere 4500mah 4800mha 5000mah Tipe 3.7 5000mAh ion baterai lithium sing bisa diisi ulang Merek PLM Model PLM-21700 Ukuran 21700 Sistem Kimia Tegangan Li-polimer 3.7V Kapasitas 4000mah, Siklus 5000mAh Siklus elektronik Aplikasi sepeda elektronik, E-bike, obor, produk electonic OEM / ODM nampani Shenzhen Polymer Battery Co., Ltd (PLMEN) didegake ing wulan Februari 2014, minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu reserch. Lan deve ...
  • High performance rechargeable  lipo 103450 2000mAh 3.7v lipo battery pack

    Paket batere lipo isi ulang kinerja dhuwur 103450 2000mAh 3.7v

    Paket batere lipo isi ulang kinerja dhuwur 103450 2000mAh 3.7v
  • Wholesale 18650 14500 21700 18500 Cylindrical rechargeable lithium  battery cells 1000-3500mah 18650 cylindrical battery cells

    Grosir 18650 14500 21700 18500 Sel baterai lithium sing bisa diisi ulang silinder 1000-3500mah 18650 sel baterai silinder

    Grosir 18650 14500 21700 18500 Sel baterai lithium sing bisa diisi ulang silinder 1000-3500mah 18650 sel baterai silinder
  • wholesales lithium ion  battery pack 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah 20Ah 30Ah for E-sctooter

    paket baterai lithium ion partai besar 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah 20Ah 30Ah kanggo E-sctooter

    Kita nyuplai rega pabrik bungkus baterai lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah kanggo E-sctooter. Kita wis dibangun hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan sel IC lan baterai sing kondhang, kayata San- yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony lan sapanunggalane produk wis entuk sertifikat CE, RoHs, UN38.3, MSDS. Pelanggan sing nutupi sebagian besar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China .