Produk seluler

  • High quality Customized 18650-4s 14.8v 3400mAh Rechargeable Polymer Lithium Battery pack for Fusion Splicer

    Kualitas Khusus 18650-4s kanthi kualitas 14,8v 3400mAh Politisi Lithium Politisi Lithium Polit pikeun Fusion Splicer

    Kita nyedhiyakake paket batere 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Rechargeable pack sing apik kanggo Fusion Splicer. Paket batere bisa digunakake Fusion Splicer, Printer seluler, Scanner Seluler, cahya surya, Monitor lan aplikasi liyane sing cocog.81 * 73 * 18 mm dimensi sing digawe saka sel baterai batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun ing njero batere supaya luwih tahan lan tahan batere. Amarga kualitas dhuwur dhewe, kita yakin bisa ngawula saka negara endi wae. Kita minangka produsen sing unggul ing Shenzhen pirang-pirang taun, lan kita bisa ngatur yen sampeyan ora duwe baterei sing sampeyan butuhake, aja langsung hubungi kita liwat email email@@@@@
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini power supply mini munggah kanggo CPAP / Ventilator / Monitor

    Kita nyedhiyakake 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply berkualitas tinggi kanggo portabel CPAP / Ventilator / Monitor. Paket batere bisa digunakake kanggo packer Listrik, helm las listrik, Produk seluler, alat Portable, robot cilik, pasokan listrik, monitor medis, Ventilator, Produk lawang lan aplikasi liyane sing cocog.48 * 110 * dimensi 217mm digawe saka kelas baterei kelas A ndhuwur 10 merek 18650 sel kualitas kanthi kapasitas nyata.PLM tim teknis sing apik, ngenteni ngrampungake pitakon.
    We mbayar manungsa waé kanggo syarat lan produksi timbal wektu.
    Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Sampeyan nganggo basa Inggris sing lisan lan ditulis, priksa manawa komunikasi sing bénten. Ana pitakon bakal mangsuli sajrone 24 jam.
  • DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Electronic Packer Battery with high quality

    Baterai Paket Elektronik DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh kanthi kualitas dhuwur

    Kita nyedhiyakake DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh batere Packer Elektronik berkualitas tinggi. Paket batere bisa digunakake kanggo packer Listrik, helm las Listrik, produk Seluler, alat Portable, robot cilik lan aplikasi liyane sing cocog.98 * 92.5mm dimensi digawe saka A kelas bathi top 10 merek 18650 sel bathi berkualitas kanthi kapasitas nyata.Protection dibangun ing njero bathi kanthi overcharge, over-discharge, over-voltase, over-saiki lan protèksi cekak tetep nggunakake safety baterei lan luwih dawa urip.Wa profesional iku profesional. pabrikan kanggo baterei litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara. Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanthi email: sales@polymer-batterys.com
  • China manufacture 7.4v 18650 2s1p rechargeable lithium ion battery pack for container gps tracker,portable gps

    China ngasilake baterei ion litium litium 7.4v 18650 18650 kanggo wadhah gps kontainer, gps portebel

    Kita nyedhiyakake paket batere 18650-2s1p 7.4v 3500mAh sing bisa diisi ulang baterai Lithium ion kanggo tracker GPS kontainer, GPS portebel. Paket batere bisa digunakake pelacak GPS, Pelacak kontainer, pelacak Kendaraan, perekam data mobil lan aplikasi liyane sing cocog.38 * 18 * Dimensi 65mm digawe saka sel batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kualitas dhuwur kanthi kapasitas nyata. BMS dibangun ing njero batre lan umur batere supaya luwih dawa. Kita fokus karo batere lan batere OEM LiFePO4, nyedhiyakake solusi lengkap kanggo priksaan batere, kalebu BMS & IC. Saka desain batere nganti pangiriman batere. Saka batere OEM nganti OEM cilik menyang paket OEM.
  • Factory price 11.1v 4.4ah 3S 18650 battery pack for ventilator,CPAP,Electric welding helmet etc.

    Rega pabrik 11.1v 4.4ah 3S 18650 bungkus baterai kanggo ventilator, CPAP, helm las listrik lsp.

    Kita nyedhiyakake rega bathi 11.1v 4.4ah 3S 18650 bungkus bathi kanggo ventilator, CPAP, Helikopter kimpalan dll. Paket baterei bisa digunakake helem welding Electric, Ventilator, CPAP, Lampu solar liyane sing cocog. Ukuran dimensi kanthi kapasitas nyata. papan sing dibangun kanggo njaga urip lan baterei luwih dawa. Yen produsen PLM nyedhiyakake kabeh jinis layanan khusus baterei.Produksi spesifikasi lengkap, kinerja sing apik, aman lan bisa dipercaya, macem-macem indikasi wis entuk syarat spesifikasi tes baterai nasional, lan wis ngliwati panguwasa kukum sing relevan ing keamanan njero omah lan luar negeri lan uji coba kinerja, produk umume didol menyang pasar domestik uga Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Jepang, Asia Tenggara lan pasar liyane.