Kualitas Khusus 18650-4s kanthi kualitas 14,8v 3400mAh Politisi Lithium Politisi Lithium Polit pikeun Fusion Splicer

Katrangan singkat:

Kita nyedhiyakake paket batere 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Rechargeable pack sing apik kanggo Fusion Splicer. Paket batere bisa digunakake Fusion Splicer, Printer seluler, Scanner Seluler, cahya surya, Monitor lan aplikasi liyane sing cocog.81 * 73 * 18 mm dimensi sing digawe saka sel baterai batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun ing njero batere supaya luwih tahan lan tahan batere. Amarga kualitas dhuwur dhewe, kita yakin bisa ngawula saka negara endi wae. Kita minangka produsen sing unggul ing Shenzhen pirang-pirang taun, lan kita bisa ngatur yen sampeyan ora duwe baterei sing sampeyan butuhake, aja langsung hubungi kita liwat email email@@@@@


Detail Produk

Detail Produk:

Model: PLM18650-4S1P
Voltase Nominal: 14.8v OEM & ODM
Kapasitas Nominal: 3400mah
Urip siklus: > 500time
Ukuran: 81 * 73 * 18 mm
BMS: Kalebu
Bobot :: 300g
Kawat & Penyambung: Disesuaikan
Kasus batere: CASE PLASTIK, PVC, Cangkang piring Logam Opsional
Suhu pengisian daya: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu pembuangan: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu panyimpenan: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindhungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃
Sertifikat: UN38.3, MSDS, Drop test

Pambuka Produk saka PLM-18650-4S1P
PLM-18650-4S1P iki minangka salah sawijining produk reguler, Pangiriman bulanan tekan 10000pc. Tegangan nominal 14.8v, kapasitas nominal 4.4ah, dimensi 81 * 73 * 18 mm digawe saka sel baterai batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kualitas nyata kanthi kapasitas nyata. Papan pangayoman sing dibangun ing njero njaga baterei lan safety baterei luwih suwe.Bartery bisa disetujoni KC, UL, CE, UN38.3 lan sapiturute minangka syarat-syarat pelanggan. Kita janji kabeh bahan baterei sing disetujoni ROHS, ramah lingkungan.
Parameter Produk (Spesifikasi) saka PLM-18650-4S1P:

Ketik 14.8v pack baterei -8i
Model PLM-18650-4S1P
Ukuran 81 * 73 * 18 mm
Sistem Kimia Li-ion
Kapasitas 3500mah
Siklus Urip 300 kaping
Bobot 200g / pcs
Paket Paket Kothak Individu
OEM / ODM Ditampa

Fitur Produk lan Aplikasi saka PLM-18650-4S1P
Fitur:
1. Kapadhetan energi
2. Tegangan dhuwur
3. Ora ana polusi
4. Urip siklus dawa
5. Ora ana efek memori
6. Tingkat debit mandhuwur
7. Biaya / debit tingkat paling dhuwur
 
Aplikasi:
 Fusion Splicer, printer mobile, Scanner Mobile, lampu surya, Monitor, Helikopter welding Electric, Ventilator, CPAP, Lampu surya, vape, tunas kuping, master beauty, aplikasi liyane sing cocog.
 
4. Pirsani rincian peralatan produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Tampilan

3
fusion splicer

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk