Piranti Lampu

  • Deep cycle high quality 11.1v 5200mAh battery for CCTV camera/fusion splicer/wireless wifi /solar light

    Kitaran jero bathi jero kualitas 11.1v 5200mAh kanggo kamera CCTV / spuser gabungan / wifi tanpa kabel surya

    Kita nyedhiyakake baterei jero 11.1v 5200mAh kanthi siklus jero kanggo kamera CCTV / splicer fusion / wifi / sinar nirkabel .. Paket bathi bisa digunakake ing LED, lampu jalan solar lan sistem panyimpenan energi lsp,, kita bisa nindakake bungkus baterei panjalukan sampeyan, mangga dilaporake babagan aplikasi rinci lan panjaluk sampeyan.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for LED Lamp Illumination and Li-ion Battery 3S Li-in battery

    Li-ion 11.1V 3500mah Baterei Lithium Polimer Lithium kanggo Lampu Lampu LED lan Baterai Li-ion 3S Li-in

    Kita nyedhiyakake Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack kanggo LED Light Illumination lan Li-ion Battery 3S Li-in baterai. Paket batere bisa digunakake ing LED, lampu jalan surya lan sistem panyimpenan energi surya, lan liya-liyane. tindakake paket baterei kaya panjalukmu, aja lali ngerti babagan aplikasi lan panjaluk rinci.
  • 26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Rechargeable Battery for Flashlight

    26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Baterei bisa dicukur maneh kanggo senter

    Kita nyedhiyakake 26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Bateri sing bisa Diwenehi maneh kanggo Lampu Suluh, lampu surya, lampu jalan.Kedudukan ing kutha berteknologi tinggi China Shenzhen, PLM minangka perintis R&D, pabrik Lifepo4 lan batre Li-ion liyane. . Wiwit ngadeg ing taun 2008, PLM mesthi ngeyel nyedhiyakake solusi tenaga total kanggo para pelanggan ing bidang kendharaan listrik / alat listrik / daya serep / daya panyimpenan energi / piranti cerdas kanthi keahlian sing kuat lan peralatan automasi maju. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara. Aja ragu-ragu kontak karo kita
  • waterproof 7.4v 18650 2S3P 3600mah lithium ion battery pack for bike light,solar light ,street light

    anti banyu 7.4v 18650 2S3P 3600mah pek baterei litium kanggo lampu sepeda, cahya surya, lampu jalan

    Kita nyedhiyakake baterei baterei 7.4v 18650 2S3P 3600mah lithium ion kanggo lampu sepeda, cahya srengenge, lampu jalan.Hasil 18650 utawa baterei polimer bertenaga tinggi, janji ora nggunakake baterei berkualitas rendah Siji sel siji 3400mAh, 3500mAh utawa 2600mAh, ngumpulake karo sirkuit keamanan, nglindhungi baterei bathi saka kakehan beban, kakehan voltase, sirkuit cekak lan kontrol suhu. Biasane digunakake kanggo senter, lampu darurat, kamera, headset nirkabel, lan aplikasi liyane sing butuh baterai li ion minangka pasokan listrik.… Lan kita wis diekspor menyang Amerika, Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, lsp. Kita profesional pabrikan kanggo baterei litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara. Aja ragu-ragu kanggo kontak karo kita