Batré Tipe Cylindrical

  • Battery factory directly sales 5000mah 3.7v li-ion 21700 battery cells high quality with factory price

    Pabrik baterei langsung adol 5000 baterei 3.7v li-ion 21700 kanthi kualitas pabrik

    Kita nyedhiyakake pabrik Baterai sing berkualitas kanthi langsung dodolan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sel baterei kanthi kualitas pabrik ...Shenzhen Polymer Battery Co Ltd yaiku pabrik bathi litium sing bisa diisi maneh kanggo kabeh jinis baterei kaya 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan liya-liyane. Produk utama kalebu baterei Lithium, Power Staring Power, Alat Daya Tenaga Lemak cerdas cerdas, sing cocog kanggo lampu mobile.traffic, kendaraan, pemantauan keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.
  • Factory rechargeable lithium battery manufacturer wholesale flashlight 26650 3.7v 5000mah battery pack built inside BMS

    Pabrik baterei litium pabrik bisa diisi ulang 26650 3.7v 5000 baterei baterei ing jero BMS

    Kita nyedhiyakake pabrik baterei litium pabrik Kualitas bermutu tinggi 26650 3.7v 5000mah, bungkus baterei sing dibangun ing njero BMS.Shenzhen Polymer Battery Co Ltd yaiku pabrik baterei litium sing bisa diisi ulang kanggo kabeh jinis baterei kaya 26650, 21700,18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan liya-liyane. Produk utama kalebu baterei Lithium, Power Staring Power, Alat Daya Tenaga Lemak cerdas cerdas, sing cocog kanggo lampu mobile.traffic, kendaraan, pemantauan keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.
  • Battery factory directly sales 3.7v li-ion 18650 battery cells rechargeable lithium battery high performance

    Pabrik baterei langsung adol 3,7v li-ion 18650 sel baterei lithium baterei sing dhuwur banget

    Kita nyedhiyakake pabrik Baterai sing berkualitas kanthi langsung adol 3.7v li-ion 18650 sel baterei lithium baterei sing dhuwur banget. Shenzhen Polymer Battery Co Ltd minangka pabrik baterei litium sing bisa diisi ulang kanggo kabeh jinis baterei kaya 18650, 18650, 14500, 123A, 103450, AA, AAA lan liya-liyane. Kualitas PLM memenuhi CE, ROHS, SGS, UN38.3 lan Standard MSDS. Pabrik kita duwe tanah 10.000 meter persegi, kita bisa ngaktifake baterei luwih saka 2.000.000 pcs lan pangisi daya baterei 1.000.000pcs saben wulan Kita kanthi tegas miturut ISO 9001: 2008 kanggo nyedhiyakake produk kanthi bermutu tinggi karo tim R&D profesional, buruh sing berpengalaman lan peralatan canggih.Uri merek PLM dianggep sinonim kualitas dening umume pelanggan domestik lan manca.
  • CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V lithium ion battery cell for led light

    Disetujoni CB UL 18500 1500mAh sel baterei ion litium 3.7V kanggo cahya sing dipimpin

    Kita nyedhiyakake persetujuan CB UL berkualiti tinggi 18500 1500mAh 3.7V sel baterei lithium ion Shenzhen Polymer Battery Co Ltd minangka pabrikan baterei lithium, batre lampu kilat, batre lampu pelombong, batre audio, baterei lampu, baterei dolanan lan produk liyane kayata model ing ngisor iki 18650, 18500, 14500, 123A, 103450, AA, AAA lan sapiturute Perusahaan iki minangka perusahaan teknologi tinggi lengkap sing nggabungake R&D, produksi lan dodolan. Perusahaan kita nduwe tenaga teknis sing kuwat lan ngupayakake kaunggulan ing kerajinan. Sukses pelanggan yaiku sukses. Kita duwe kontrol sing ketat babagan bahan, proses produksi lan produk. Kita duwe akeh kaluwihan kayata tingkat dhuwur lan stabilitas. Kita duwe reputasi sing dhuwur banget ing industri kasebut. "Kerjasama lan pangembangan umum minangka semangat korporat sing tetep. Kepuasan kanthi tujuan kita entuk manfaat kanggo para panyedhiya lan distributor! Kita tundhuk filsafat integritas, efisiensi lan inovasi perusahaan lan nggabungake kabutuhan lan layanan pangembangan. Ditemtokake supaya dadi perusahaan elit ing produksi energi mobile, "produksi. Menehi pasar. Kita bakal terus ngiyatake struktur industri klien riset khusus kanggo ngirim baterei saka China menyang segara lan kanthi udhara kanthi rega cukup. Lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis lan garansi sing dibutuhake kanggo sampeyan!
  • Deep Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Battery Cells

    Daur ulang Jero LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V IFR3303 Bisa Diakses Bathi

    Kita nyedhiyakake kualitas jero Siklus LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Sel baterei sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, bungkus baterei, dolanan listrik, peralatan omah, fotovolta simpenan energi, lampu suluh, lampu surya, mesin POS lan aplikasi liyane sing cocog .14500 sel baterei dimensi kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan berkualitas rendah.Kita nyedhiyakake baterei 14500 sing berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim batre saka China menyang dheweke kanthi segara lan udara kanthi cukup rega. Lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis lan garansi sing dibutuhake kanggo sampeyan!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 40152S 15ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Voltan Nominal 10ah Nomer Ukuran Kapabilitas Nominal 40152S 15ah 3.2v sel batre mobil mobil lifepo4

    We nyedhiyani kualitas 3.2v Nominal Voltage 15ah Nomer Kapasitas Nominal 40152S 10ah 3.2v sel batre mobil lifepo4 sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket bathi, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, baterei tikus, senter lan aplikasi liyane sing cocog.40152S Baterei sel ukuran kualitas kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan bermutu kanthi kualitas rendah.Kita nyedhiyakake Baterei 40152S berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim batre saka China menyang dheweke kanthi segara lan udara kanthi rega cukup. Lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis lan garansi sing dibutuhake kanggo sampeyan!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 38120 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v voltase nominal 10ah headway Kapasitas nominal 38120 10ah 3.2v sel baterei mobil lifepo4

    We nyedhiyani kualitas 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Kapasitas kepala 38120 10ah 3.2v sel batere mobil lifepo4 sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket baterei, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, baterei tikus, senter lan aplikasi liyane sing cocog.38120 Baterei sel dimensi kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan berkualitas rendah.Kita nyedhiyakake baterei 38120 berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim batre saka China menyang dheweke kanthi segara lan udara kanthi rega cukup. Lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis lan garansi sing dibutuhake kanggo sampeyan!
  • Deep Cycle LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Battery Cells

    Siklus Jero LiFePO4 6000mAh 3.2V IFR 32650 Cell Baterei

    Kita nyedhiyakake kualitas jero Siklus LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Cells Baterai sing digunakake ing lampu LED, Lampu jalan, Paket baterei, Panyimpen surya, Mobil listrik, sikat untu listrik, baterei tikus, Lampu suluh lan aplikasi liyane sing cocog.32650 dimensionbattery sel kapasitas nyata, janji ora nggunakake bahan bermutu rendah.PLM perusahaan wis fokus ing industri baterei litium lan pangisi daya luwih saka 6 taun.PLM baterei Lifium lan pangisi daya wis lulus ujian internasional, kayata UL, CE, RoHs, UN38.3, MSDS , FCC, etc.PLM perusahaan wis kerja sama karo akeh distributor gedhe ing pirang-pirang negara, kayata AS, CA, UK, Prancis, Italia lan sapiturute.OEM. Layanan ODM kasedhiya. Sugeng hubungi kita nalika sembarang! HK gudang kanggo ngimpor baterei saka Jepang lan Korea langsung. Rega lan njamin baterei asli 100%.
  • Ni-MH AAA

    Ni-MH AAA

    Detail produk: Pabrik baterei langsung adol bathi AAA 1000mah Ni-mh 1.2v Pengenalan Produk Baterei PLM-1.2V: Mobil Mini, Mainan Elektronik, Paket baterei, Panyimpen solar, Mobil listrik, sikat untu listrik, Baterei tikus, senter. Kontrol remot dll. Jaminan Quality 1 Production Produksi Profesional 2, Tes Profesional 3 Wholesale Grosir Pabrik 4) OEM / ODM Sugeng Anyar Produk kelas, kinerja stabil, kapasitas nyata, aman lan awet daur ulang ...
  • Ni-MH 2.3AAA

    Ni-MH 2.3AAA

    Detail produk: Bateri sing bisa dicabut maneh 1.2V 2000mah kanggo Mainan Elektronik Pengenalan Aplikasi baterei PLM-1.2V: Mini Car, Mainan Elektronik, Baterai baterei, Panyimpen surya, Mobil Elektrik, sikat untu listrik, Baterei tikus, Lampu suluh, kontrol Remote etc. Jaminan Kualitas 1 Production Produksi Profesional 2 Test Tes Profesional 3 Wholesale Grosir Pabrik 4) OEM / ODM Welcome New A produk kelas, kinerja stabil, kapasitas nyata, pangisi daya daur ulang aman lan awet. 2. Produk Param ...