Pabrik batere langsung adol sel baterai batere 5000mah 3.7v 21.700 000 kanthi kualitas pabrik

Katrangan singkat:

Kita nyedhiyakake pabrik Baterai sing berkualitas kanthi langsung dodolan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sel baterei kanthi kualitas pabrik ...Shenzhen Polymer Battery Co Ltd yaiku pabrik bathi litium sing bisa diisi maneh kanggo kabeh jinis baterei kaya 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA lan sapanunggalane. Produk utama kami kalebu Baterai Lithium, Tenaga Staring Mobil, Penyimpanan Energi Peralatan Lalu Lintas Cerdas, Baterai Daya, cocog kanggo pencahayaan seluler. Efisiensi, kendaraan, ngawasi keamanan. financial, daya serep lan lapangan liyane.


Detail Produk

Detail Produk:

Pambuka Produk saka PLM-21700
PLM-21700 iki mung ukuran lan model baterei, 21: nggambarake diameter 21mm, 70: nggambarake dawane 70mm, lan 0: nggambarake bathi silinder. Baterai 21700 umume dipérang dadi baterai lithium-ion kanthi kapasitas 4800mah-5000mah, Panggunaan batere lithium 21700: Kanthi pangembangan batere lithium, batere lithium digunakake umume, 21700 saiki biasane digunakake ing Senter, Toy, Laser Pointer , Fan, Aplikasi Rumah Tangga. Mesthi, 21700 duwe kinerja sing apik banget lan uga minangka salah sawijining baterai lithium sing hemat biaya.
Parameter Produk(Spesifikasi)saka PLM-21700:

Ketik Paket batere li-ion 3,7v
Model PLM-21700
Ukuran 21700
Sistem Kimia Li-ion
Kapasitas 4800mah-5000mah OEM
Siklus Urip 1000 kaping
Bobot 45g / PC
Paket Paket Kothak Individu
OEM / ODM Ditampa

Fitur Produk lan Aplikasi saka PLM-21700
Fitur:
1.Sawase urip (3000 siklus).
2.A kelas sel kanggo mesthekake baterei kanthi kapasitas dhuwur lan lengkap.
3. Kapadhetan energi.
4.Pecat tingkat sing cepet (5-10C)
5. Siklus urip dawa, Ora ana memori, lingkungan sing ramah.
6. Low-mandiri, kurang saka 3% saben wulan.
7.Suhu suhu adaptasi.
8. Sertifikasi: CE, RoHS, UN38.3, ISO9001.
9. Ketenangan, ora ana geni lan jeblugan kanthi struktur kimia sing stabil.
10. Energi sing ramah lingkungan, resik lan ijo ora beracun, ora ana polusi kanggo lingkungan.
11. Pangiriman kanthi cepet.
12. Rega pabrik.
Aplikasi:
1. Telekomunikasi: telpon seluler, telpon web, interphone, earphone Bluetooth.
2. Piranti kantor portebel: Notebook, PDA, elektrograpi portebel, printer portebel.
3. Piranti video: GPS, kamera digital, camcorder, DVD portebel, televisi portebel, MP3, MP4.
4. Piranti ijol-ijolan sing bisa digunakake: POS, Handy, Mesin Fingerprint, mesin saham portebel.
5.Pasang piranti: lampu miner, lampu.
6.Lain liyane: dolanan, model.
4. Pirsani rincian peralatan produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Tampilan

2
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita