Piranti Medis

  • CPAP smart battery with power display build in rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Baterai cerdas CPAP kanthi tampilan daya nggawe batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah

    Kita nyedhiyakake batre cerdas CPAP kanthi tampilan daya kanthi batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah. Paket batere bisa digunakake CPAP, ventilator, mesin pernapasan, batere panggantos utawa aplikasi liyane sing cocog. Dimensi cilik kanthi kapasitas nyata. BMS cerdas dibangun ing njero, Komunikasi I2C, batere nduweni tampilan daya. Digawe sel batere Samsung 18650 umur dawa siklus. Batere bisa disetujoni ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertifikat KC minangka syarat pelanggan. PLM minangka pabrikan profesional kanggo Batrium litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara negara. Saiki kita pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane .Pasang ora bisa hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.
  • Factory price UL approved 22.2v 900mah analysis device X-ray battery pack

    Rega pabrik UL disetujoni 22.2v 900mah alat analisis sinar X-ray

    Kita nyedhiyakake rega Pabrik UL sing disetujoni 22.2v 900mah piranti analisis paket baterai X-ray. Paket batere bisa digunakake sinar-X, Bor Nirkabel, Piranti analisis, Pijet gun utawa aplikasi liyane sing cocog. Ukuran cilik kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun njero baterei supaya urip lan aman baterei luwih suwe.Besides, baterei sing disetujoni UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertifikat RCM minangka syarat pelanggan. Kita ngasilake baterei lithium sing bisa diisi ulang-ulang, khusus empuk alus kanthi energi akeh lan sel keamanan, baterai lan paket sing mlengkung, uga batere utama sing diwasa, kayata lithium thionyl klorida, lithium mangan. Kita uga ngatur paket baterai, baterai panyimpenan. Umume pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada, lsp. Mangga dihubungi nalika sampeyan butuh baterai.
  • Original 24V 13.5Ah Li-ion Rechargeable Battery for Neonatal Incubator OEM&ODME

    24V Asli 24,55hh baterei sing bisa dicampurake Li-ion kanggo Neubatal Incubator OEM & ODME

    We nyedhiyani 24V 13.5Ah Li-ion Rechargeable Battery for Neonatal Incubator OEM & ODME .Ing bungkus baterei bisa digunakake Inkubator Neonatal, Customized ditrima lan sapiturute, perusahaan PLM duwe tim pengawasan kualitas profesional, sistem uji coba lengkap lan sampurna, sistem kasebut. aliran operasi ilmiah. Saka materi sing bakal mlebu, produksi, pangiriman, layanan lan link liyane sing dikendhaleni, miturut spesifikasi syarat sistem ISO9001: 2000, njamin kualitas produk. Lan lulus ISO9001: 2000, CE, ISO14001: 2004, RoHS, UL lan sertifikasi liyane. Lan utamane pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane. Hubungi sampeyan nalika sampeyan butuh batere .
  • PLM factory 6Ah 18650 4S  Protected PCB 14.8V Li-ion Rechargeable battery

    Pabrik PLM 6Ah 18650 Batere PCB 14.8V Dilindhungi Li-ion sing bisa diisi ulang

    We PLM factory 6Ah 18650 4S Protected PCB 14.8V Li-ion Baterai sing bisa diisi ulang. Paket batere bisa digunakake ing Monitor, Pasokan listrik, pompa infus, detektor kesalahan Ultrasonik, Ditampa khusus lan liya-liyane. Produsen batere bisa nyedhiyakake kabeh jinis lithium sing bisa diisi ulang ngemas baterei lan pelanggan utamane saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane .Jaluk hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.
  • PLM factory 2200mAh 18650 built inside Protected PCB 3.7V Li-ion Lithium 1S Rechargeable battery

    Pabrik PLM 2200mAh 18650 dibangun ing PCB 3.7V Li-ion Lithium 1S Dilindhungi batere sing bisa diisi ulang

    Kita nyedhiyakake pabrik PLM 2200mAh 18650 sing dibangun ing batere PCB 3.7V Li-ion Lithium 1S Lacak sing bisa diisi ulang. Paket batere bisa digunakake ing Endoscope, Mini Fan, Senter, Obor, Mainan lsp. Kita bisa nindakake layanan batere OEM & ODM, coba rasakake gratis supaya bisa ngerti aplikasi lan panjaluk rinci.