Baterai cerdas CPAP kanthi tampilan daya nggawe batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah

Katrangan singkat:

Kita nyedhiyakake batre cerdas CPAP kanthi tampilan daya kanthi batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah. Paket batere bisa digunakake CPAP, ventilator, mesin pernapasan, batere panggantos utawa aplikasi liyane sing cocog. Dimensi cilik kanthi kapasitas nyata. BMS cerdas dibangun ing njero, Komunikasi I2C, batere nduweni tampilan daya. Digawe sel batere Samsung 18650 umur dawa siklus. Batere bisa disetujoni ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertifikat KC minangka syarat pelanggan. PLM minangka pabrikan profesional kanggo Batrium litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara negara. Saiki kita pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane .Pasang ora bisa hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.


Detail Produk

Detail Produk:

Model: Paket Baterai PLM-NH2057QE34
Tegangan Nominal: 7.2v
Kapasitas Nominal: 13.6ah
Urip siklus: > 500time
Ukuran: 23 * 78 * 151mm
BMS: Kalebu
Bobot: 460g
Kawat & Penyambung: Disesuaikan
Kasus baterei: KULIT PLASTIK
Suhu pengisian daya: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu pembuangan: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu panyimpenan: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindhungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Pambuka Produk saka PLM-NH2057QE34
Baterai cerdas kanthi tampilan daya dibangun ing Baterai Lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah. Paket batere bisa digunakake CPAP, ventilator, mesin ambegan, batere utawa aplikasi sing cocog. Dimensi cilik kanthi kapasitas nyata dhuwur. BMS cerdas dibangun ing njero, komunikasi I2C, batere duwe tampilan daya. Digawe sel batere Samsung 18650 umur dawa siklus. Baterai bisa disetujoni ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertifikat KC minangka syarat pelanggan.
Parameter Produk (Spesifikasi) saka PLM-NH2057QE34:

Ketik Paket batere li-ion 7.2v
Model PLM-NH2057QE34
Ukuran 23 * 78 * 151mm
Sistem Kimia Li-ion
Kapasitas 13.5Ah
Siklus Urip 1000 kaping
Bobot 1Kg / PC
Paket Paket Kothak Individu
OEM / ODM Ditampa

Fitur Produk lan Aplikasi NH2057QE34
Fitur:
1, teknologi imbangan dinamis;
2, Desain anti banyu multi-lapisan;
3, Teknik sambungan linuwih sing dhuwur;
4, desain komposit tembaga lan nikel saiki gedhe;
5, Komunikasi ora duwe daya murah;
6, Desain manajemen termal sing unik;
 
Aplikasi:
Rangkaian produk sing digunakake yaiku darurat gagal, nylametake lan nyediakake pasokan listrik, peralatan ruangan elektronik, peralatan elektronik medis, peralatan elektronik mobil. lan peralatan listrik cilik liyane. Piranti listrik, pengeboran listrik, lampu listrik lan alat penyelamat liyane. Alat listrik ing njaba: pasokan listrik elektronik: pencahayaan tenda ruangan, pasokan listrik audio ruangan, Piranti elektronik Medis: ventilator CPAP, alat medis liyane liyane. Elektronik mobil: kulkas mobil, pompa mobil, jack mobil, mobil cuci mobil.
4. Pirsani rincian peralatan produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Tampilan

1
6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita