Babagan Kita

Shock proprietary kita

 

Shenzhen Polymer Battery CO., LTD didegaké ing taun 2014, minangka produsen baterai lithium ion terkemuka kanthi sejarah luwih saka 5 taun ing China. Produk utama yaiku baterai polimer sing bisa diisi ulang, paket batere 18650, baterai e-bike, paket baterai lithium utawa proyek baterai sing disesuaikan. Kita bisa nyedhiyani solusi siji-langkah lan produk seri saka baterei nganti komponen baterei minangka syarat pelanggan.

Produk

KENE PILIH US

Wiwit ngadeg, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi nganut prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kita entuk reputasi ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ...

Produk Paling Anyar