Kauntungan Kita

Layanan OEM & ODM batere disambut

Adhedhasar syarat pelanggan, tim teknik milih sel, ngrancang BMS, ngisi sel, nindakake tes kasebut. Kita marem marang klien kanthi solusi kunci.

Paket batre sing digawe kanthi sel batere LG / Samsung / Sanyo / Panasonic / Sony. Jaminan Otentik 100%.

Hubungi kita kanggo penawaran GRATIS karo proyek paket batere sampeyan. 

Kauntungan Kita

Pangiriman pas wektune: Ing PLM kita ngerti manawa salah sawijining panjaluk sing penting banget yaiku pelanggan sing tepat. Kita njaga kemajuan kiriman luwih cocog karo kualitas kita.

Kualitas paling apik: Njamin produk sing paling cocog minangka prioritas utama. Iki minangka alasan yen kita mesthi milih nandur modal ing solusi teknologi tinggi ing pusat R&D.

Produk khusus: Kalebu bank daya tipis ing donya, PLM nawakake macem-macem produk sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan lan panjaluk pelanggan sing berkembang.

Layanan pelanggan sing apik: Siji prilaku sing terus-terusan sing dituduhake karo klien yaiku kabutuhan pengalaman layanan pelanggan sing dipercaya lan kita kudu ngurus prekara sadurunge lan sawise adol.

Dhukungan R&D

Minangka pabrikan profesional ana udakara 30 insinyur ing tim R&D PLM kalebu 5 PHD, 10 MFD lan 15 Sarjana. Udakara 30 unit produksi Otomatis peralatan, 25 peralatan Semi-otomatis nubit lan 8 jalur produksi ing kita pabrik.