Baterei Alat Daya

  • Factory 18V 2.0Ah Li-ion Replacement Electric Drill Batteries

    Pabrik Pengganti Pengeboran Listrik 18V 2.0Ah Li-ion

    We nyedhiyakake Pabrik Bor Bor Listrik 18V 2.0Ah kualitas tinggi. Paket batere bisa digunakake kanggo pengemas Listrik, helm las listrik, produk Seluler, alat Portable, Robot cilik, Pasokan listrik, Monitor medis, Ventilator, Produk metu pengeboran nirkabel, baterei Bor Penggantian lan aplikasi liyane sing cocog. Tim teknis sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan. Kita nggatekake kebutuhan lan wektu produksi. Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Inggris kanthi lisan lan tulisan sing apik, priksa manawa komunikasi lancar. Sembarang priksaan bakal reply ing 24 jam.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for Inkjet printer ,LED Lamp,head light etc.

    Li-ion 11.1V 3500mah 3S Paket Baterai Polimer Lithium kanggo printer Inkjet, Lampu LED, lampu kepala lsp.

    Kita nyedhiyakake Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack kanggo printer Inkjet, printer mobile, LED Lamp, head head, Produk seluler, Piranti portable, Robot Cilik, Pasokan tenaga, Monitor medis, Ventilator, Produk lawang lan liyane aplikasi sing cocog.72 * 40 * 40mm dimensi digawe saka kelas batere merek merek 1050 Cina kualitas tinggi kanthi kapasitas nyata, janji ora bakal nggunakake batre kualitas rendah. Tim teknis sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan. Kita nggatekake syarat-syarat lan produksi timah produksi.Profesional kanggo sampeyan .Basa basa Inggris sing lisan lan ditulis, priksa manawa komunikasi sing fasih.Sawise priksaan bakal mangsuli sajrone 24 jam.