Batere robot

  • ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah battery pack used in rescue robot -40 low temperature

    Paket batere ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah digunakake ing robot penyelamat -40 suhu kurang

    Kita nyedhiyakake kualitas baterei ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah digunakake ing ngluwari robot -40 suhu sing kurang digunakake kanggo robot suhu Suhu, Robot Rescue, produk suhu rendah, Produk lawang lan produk sing cocog.122 * 60 * Dimensi 92mm digawe saka kelas Baterei bathi top 10 brand 18650 Cina kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake baterei berkualitas rendah.PLM perusahaan wis fokus ing industri baterei litium lan pangisi daya luwih saka 6 taun.PLM Baterei lithium lan pangisi daya wis lulus akeh tes internasional, kayata UL , CE, RoHs, UN38.3, MSDS, FCC, lsp. Perusahaan PLM wis kerja sama karo akeh distributor gedhe ing pirang-pirang negara, kayata USA, CA, UK, France, Italia lan liya-liyane. OEM. Layanan ODM kasedhiya. Sugeng rawuh hubungi kita kapan wae! Gudang HK kanggo ngimpor baterai langsung saka Jepang lan Korea. Rega lan njamin baterei asli 100%.
  • OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion battery pack for smart cleaner with high quality

    Paket batere Li-ion OEM 18650 10S5P 36V 25ah kanggo pembersih cerdas kanthi kualitas tinggi

    Kita nyedhiyakake paket baterei OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion kanggo pembersih cerdas kanthi kualitas kanggo luwih resik, Robot sing luwih resik, Peralatan pemantauan, kendaraan listrik, Piranti portable, Robot cilik, Pasokan daya, Monitor medis, Ventilator, Produk njaba lan aplikasi liyane sing cocog352 * * * * * Ukuran ukuran 68 mm saka A grade Chinese top 10 merek 18650 sel baterei berkualitas kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake baterei berkualitas rendah. Perusahaan duwe tim pengawasan kualitas profesional, sistem pengujian lengkap sistem sing sampurna, aliran ilmiah. Saka materi batere, produksi, pangiriman, layanan lan tautan liyane kontrol kanthi ketat, ngetutake ISO9001: 2000. Inggris kanthi lisan lan tulisan sing apik, priksa manawa komunikasi sing lancar. Sembarang priksaan bakal dibales sajrone 24 jam.