Batere Jinis Prismatik

  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Tembok listrik sinar matahari kanthi kinerja dhuwur 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 sing bisa diisi ulang

    Kita nyedhiyakake tembok baterei solar daya high quality high quality 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 kanthi kualitas dhuwur. Pangembangan khusus, dodolan langsung pabrik, baterei merek, riset lan pangembangan independen papan perlindungan, pengalaman industri, proses produksi diwasa lan stabil. Kita nyedhiyakake baterei LFPO4-1 bermutu tinggi kanggo para klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim baterei saka China kanggo dheweke dening segara lan udhara kanthi regane cukup. Lan kita menehi dhukungan teknis lan jaminan babar pisan kanggo sampeyan!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Baterai Baterai Lithium kanggo EV, panyimpenan energi sistem Surya

    Kita nyedhiyakake sel baterai baterai Lithium LFePO4 LFP prismaatik 3.2v kualitas tinggi kanggo EV, panyimpenan energi sistem Surya. yaiku produsen profesional sing nawakake riset, pangembangan, produksi, lan layanan penjualan sel baterei lithium ion, lan paket baterei. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel khusus kanggo kabutuhan tartamtu. Paket baterai lithium lifepo4 khusus saka 3.2V-96V, 5AH-280AH, sing bisa digunakake ing RV, EV, sistem Solar, E-bike, UPS, sistem panyimpenan energi, stasiun basis telekomunikasi, E-skuter, E-tool, golf gerobak, angkat garpu, mobil reresik, kursi roda listrik, lan aplikasi siklus jero liyane.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Baterei Lithium Ion Lifepo4 100ah 3.2v Baterai Baterai Lifepo4 Selat Baterai Nyimpen Baterai Energi Ngarep

    We nyedhiyani kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Baterei 3.2v Lifepo4 Baterei Cells Solar Energy Storage Batre Home Power Solar Power Supply. Miturut sel batere LFP sing beda, bisa nyiyapake sekrup, mesin cuci lan piring sing cocog. Amarga pabrik batere langsung, nawakake kustomisasi OEM / ODM, kajaba kapasitas, ukuran, uga bisa nyiyapake kabeh bagean sing dibutuhake kanggo proyek kasebut. kanggo ngubungi kita yen sampeyan butuh kabutuhan ing batre.