e-kendaraan

  • Hot sell 36V 9AH/10Ah/13.6Ah/17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS built inside battery pack

    Dodolan panas 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing njero bungkus baterei

    We Hot adol 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing jero bungkus baterei. Kita bisa nyedhiyakake baterei Li-ion & Baterai Li-polimer kanthi atusan macem-macem
    model kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM yaiku
    diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita kabeh
    bengkel bebas bledug, peralatan otomatis lan skala
    kapasitas produk, bebarengan karo sistem kontrol kualitas sing sampurna,
    sing ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman kanggo kita
    pelanggan! Kabeh panutup ing Korea, Jepang lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Customized citycoco scooter harley motorcycles 60v 12ah 60v 20ah  lithium ion battery for customized or replacement

    Montor motor scooter citycoco khusus 60v 12ah 60v 20ah baterei litium khusus kanggo ngganti utawa panggantos

    Kita nyuplai rega pabrik sepeda motor citycoco skuter Harley skuter 60v 12ah 60v 20ah baterai lithium ion kanggo disesuaikan utawa ganti. Pabrik kita wis ana ing lapangan iki udakara 6 taun lan duwe pengalaman akeh ngrancang lan ngasilake pak baterai lithium, Baterai Bike, panyimpenan surya baterei, baterei skuter lan sapanunggalane.
    Ing pabrik kita, duwe peralatan produksi lengkap sing regane luwih saka $ 3000000 sing kalebu peralatan tes siklus sel baterei, peralatan welding otomatis, peralatan uji suhu dhuwur, peralatan uji suhu rendah, peralatan uji coba, peralatan tes geter, siklus bungkus baterei peralatan uji coba urip, conto lan sapiturute. Para penggaweyan sing nutupi umume Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi partner jangka panjang ing China.
  • Factory price ebike battery 36v  4.4ah/10ah/20ah electric bike battery for 1000w bicycle skateboard hoverboard balancing car

    Bathi pabrik ebike rega 36v 4.4ah / 10ah / 20ah baterei sepeda listrik kanggo 1000w mobil balancing skateboard sepeda motor

    Kita nyuplai batere ebike rega pabrik 36v 4.4ah / 10ah / 20ah baterai sepeda listrik kanggo mobil balancing skateboard hoverboard 1000w. Kita bisa menehi solusi siji-langkah lan produk seri kabeh saka batere menyang komponen batere minangka perlengkapan pelanggan. Ndhukung sebagian besar Eropa, Pasar Asia lan Amérika. Kita ngarepake dadi mitra sing suwe ing China.
  • Lifepo4 24V 20AH Lithium ion Battery Pack for RV/Camper/Electric wheelchair

    Lifepo4 24V 20AH Paket Baterai Lithium ion kanggo RV / Camper / kursi rodha listrik

    Kita nyuplai rega pabrik Lifepo4 24V 20AH Paket Baterai lithium ion kanggo kursi roda RV / Camper / Listrik. Kita wis dibangun hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan sel IC lan baterai sing kondhang, kayata San-yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony lan sapanunggalane produk kita wis entuk CE, RoHs, UN38.3, sertifikat MSDS.Praktik sing nyakup umume Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi kanca jangka panjang ing China.
  • wholesales lithium ion  battery pack 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah/20Ah/30Ah for E-sctooter

    bungkus baterai lithium ion partai besar 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah kanggo E-sctooter

    Kita nyuplai rega pabrik bungkus baterai baterai lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah kanggo E-sctooter. Kita wis dibangun hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan sel IC lan baterai sing kondhang, kayata San- yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony lan sapanunggalane produk kita wis entuk CE, RoHs, UN38.3, sertifikat MSDS.Kerja sing nyakup umume Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China .
  • Rechargeable lithium ion battery 48V 20Ah for Electric Bike /E-scooter/E-skateboard with factory price

    Baterai lithium ion sing bisa diisi ulang 48V 20Ah kanggo Sepeda Listrik / E-skuter / E-skateboard kanthi rega pabrik

    Kita nyuplai rega pabrik baterai lithium ion 48V 20Ah sing bisa diisi ulang kanggo Electric Bike / E-scooter/E-skateboard. Kita wis dibangun hubungan bisnis jangka panjang karo perusahaan sel IC lan baterai sing kondhang, kayata San-yo, Panasonic , Samsung, LG, Sony lan sapanunggalane lan produk kita wis entuk CE, RoHs, UN38.3, sertifikat MSDS.Praktik sing nyakup umume Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi kanca jangka panjang ing China.