Dodolan panas 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing njero bungkus baterei

Katrangan singkat:

We Hot adol 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing jero bungkus baterei. Kita bisa nyedhiyakake baterei Li-ion & Baterai Li-polimer kanthi atusan macem-macem
model kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM yaiku
diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita kabeh
bengkel bebas bledug, peralatan otomatis lan skala
kapasitas produk, bebarengan karo sistem kontrol kualitas sing sampurna,
sing ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman kanggo kita
pelanggan! Kabeh panutup ing Korea, Jepang lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


Detail Produk

Detail Produk:

Model: Paket Batere PLM-36v20ah
Tegangan Nominal: 36v
Kapasitas Nominal: 10AH / 15AH / 20AH / 30AH
Ukuran: Selaras
BMS: Kalebu
Bobot: nampil 3kg
Kawat & Penyambung: Disesuaikan
Kasus baterei: PVC
Suhu pengisian daya: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu pembuangan: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu panyimpenan: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindhungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Paket batere lithium PLM-18650-36V20ah iki digawe saka sel baterai baterai A kelas li-ion 18650, BMS sing dibangun ing njero nglindhungi keamanan batere lan siklus sing luwih dawa. Kabeh bahan batere proteksi lingkungan, ROHS disetujoni. Saka panjaluk banget babagan bahan mentah lan pemriksaan, kontrol proses produksi, panyimpenan gudang rampung barang, kiriman standar operasi ilmiah lan sistematis kanggo njamin kualitas lan stabilitas produk. Produk kita didol luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad. pasar utamane yaiku Jepang, Korea, Amerika Serikat, Inggris, Jerman, Italia, Prancis, lsp. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.

Parameter Produk (Spesifikasi) saka PLM-18650-36v20ah:

Ketik 36v 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah pak baterei li-ion
Model PLM-18650-36v20ah
Ukuran Selaras
Sistem Kimia Li-ion
Kapasitas 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah opsional
Siklus Urip 500-800 kaping
Bobot 3kg / pcs
Paket Paket Kothak Individu
OEM / ODM Ditampa

Fitur Produk lan Aplikasi PLM-18650-36v20ah
Paket batere digawe saka sel kelas 18650 Samsung anyar, kinerja stabil, kapasitas nyata, dibangun ing njero papan proteksi kanggo njamin keamanan batere lan daya daur ulang awet. Paket batere PLM-18650-36v20ah digunakake kanthi liar ing E-bike, Golf Cart, AGV Robot , E-Scooter, citycoco, produk khusus, lsp. Nganti saiki, kita wis entuk macem-macem paten lan sertifikasi kayata CB, KC, RoHS, CE, MSDS, UN38.3, lan liya-liyane. Jual kanthi apik ing omah lan ing luar negeri.
4. Pirsani rincian peralatan produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Tampilan

7
14

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk