Paket Baterai Litium

  • High quality Customized 18650-4s 14.8v 3400mAh Rechargeable Polymer Lithium Battery pack for Fusion Splicer

    Kualitas Khusus 18650-4s kanthi kualitas 14,8v 3400mAh Politisi Lithium Politisi Lithium Polit pikeun Fusion Splicer

    Kita nyedhiyakake paket batere 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Rechargeable pack sing apik kanggo Fusion Splicer. Paket batere bisa digunakake Fusion Splicer, Printer seluler, Scanner Seluler, cahya surya, Monitor lan aplikasi liyane sing cocog.81 * 73 * 18 mm dimensi sing digawe saka sel baterai batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun ing njero batere supaya luwih tahan lan tahan batere. Amarga kualitas dhuwur dhewe, kita yakin bisa ngawula saka negara endi wae. Kita minangka produsen sing unggul ing Shenzhen pirang-pirang taun, lan kita bisa ngatur yen sampeyan ora duwe baterei sing sampeyan butuhake, aja langsung hubungi kita liwat email email@@@@@
  • Hot sell 36V 9AH/10Ah/13.6Ah/17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS built inside battery pack

    Dodolan panas 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing njero bungkus baterei

    We Hot adol 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS sing dibangun ing jero bungkus baterei. Kita bisa nyedhiyakake baterei Li-ion & Baterai Li-polimer kanthi atusan macem-macem
    model kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM yaiku
    diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita kabeh
    bengkel bebas bledug, peralatan otomatis lan skala
    kapasitas produk, bebarengan karo sistem kontrol kualitas sing sampurna,
    sing ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman kanggo kita
    pelanggan! Kabeh panutup ing Korea, Jepang lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.
  • Factory 18V 2.0Ah Li-ion Replacement Electric Drill Batteries

    Pabrik Pengganti Pengeboran Listrik 18V 2.0Ah Li-ion

    We nyedhiyakake Pabrik Bor Bor Listrik 18V 2.0Ah kualitas tinggi. Paket batere bisa digunakake kanggo pengemas Listrik, helm las listrik, produk Seluler, alat Portable, Robot cilik, Pasokan listrik, Monitor medis, Ventilator, Produk metu pengeboran nirkabel, baterei Bor Penggantian lan aplikasi liyane sing cocog. Tim teknis sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan. Kita nggatekake kebutuhan lan wektu produksi. Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Inggris kanthi lisan lan tulisan sing apik, priksa manawa komunikasi lancar. Sembarang priksaan bakal reply ing 24 jam.
  • CPAP smart battery with power display build in rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Baterai cerdas CPAP kanthi tampilan daya nggawe batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah

    Kita nyedhiyakake batre cerdas CPAP kanthi tampilan daya kanthi batere lithium isi ulang 7.2V 13.6Ah. Paket batere bisa digunakake CPAP, ventilator, mesin pernapasan, batere panggantos utawa aplikasi liyane sing cocog. Dimensi cilik kanthi kapasitas nyata. BMS cerdas dibangun ing njero, Komunikasi I2C, batere nduweni tampilan daya. Digawe sel batere Samsung 18650 umur dawa siklus. Batere bisa disetujoni ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertifikat KC minangka syarat pelanggan. PLM minangka pabrikan profesional kanggo Batrium litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara negara. Saiki kita pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada lan liya-liyane .Pasang ora bisa hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.
  • Factory price UL approved 22.2v 900mah analysis device X-ray battery pack

    Rega pabrik UL disetujoni 22.2v 900mah alat analisis sinar X-ray

    Kita nyedhiyakake rega Pabrik UL sing disetujoni 22.2v 900mah piranti analisis paket baterai X-ray. Paket batere bisa digunakake sinar-X, Bor Nirkabel, Piranti analisis, Pijet gun utawa aplikasi liyane sing cocog. Ukuran cilik kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun njero baterei supaya urip lan aman baterei luwih suwe.Besides, baterei sing disetujoni UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertifikat RCM minangka syarat pelanggan. Kita ngasilake baterei lithium sing bisa diisi ulang-ulang, khusus empuk alus kanthi energi akeh lan sel keamanan, baterai lan paket sing mlengkung, uga batere utama sing diwasa, kayata lithium thionyl klorida, lithium mangan. Kita uga ngatur paket baterai, baterai panyimpenan. Umume pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada, lsp. Mangga dihubungi nalika sampeyan butuh baterai.
  • ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah battery pack used in rescue robot -40 low temperature

    Paket batere ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah digunakake ing robot penyelamat -40 suhu kurang

    Kita nyedhiyakake kualitas baterei ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah digunakake ing ngluwari robot -40 suhu sing kurang digunakake kanggo robot suhu Suhu, Robot Rescue, produk suhu rendah, Produk lawang lan produk sing cocog.122 * 60 * Dimensi 92mm digawe saka kelas Baterei bathi top 10 brand 18650 Cina kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake baterei berkualitas rendah.PLM perusahaan wis fokus ing industri baterei litium lan pangisi daya luwih saka 6 taun.PLM Baterei lithium lan pangisi daya wis lulus akeh tes internasional, kayata UL , CE, RoHs, UN38.3, MSDS, FCC, lsp. Perusahaan PLM wis kerja sama karo akeh distributor gedhe ing pirang-pirang negara, kayata USA, CA, UK, France, Italia lan liya-liyane. OEM. Layanan ODM kasedhiya. Sugeng rawuh hubungi kita kapan wae! Gudang HK kanggo ngimpor baterai langsung saka Jepang lan Korea. Rega lan njamin baterei asli 100%.
  • OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion battery pack for smart cleaner with high quality

    Paket batere Li-ion OEM 18650 10S5P 36V 25ah kanggo pembersih cerdas kanthi kualitas tinggi

    Kita nyedhiyakake paket baterei OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion kanggo pembersih cerdas kanthi kualitas kanggo luwih resik, Robot sing luwih resik, Peralatan pemantauan, kendaraan listrik, Piranti portable, Robot cilik, Pasokan daya, Monitor medis, Ventilator, Produk njaba lan aplikasi liyane sing cocog352 * * * * * Ukuran ukuran 68 mm saka A grade Chinese top 10 merek 18650 sel baterei berkualitas kanthi kapasitas nyata, janji ora nggunakake baterei berkualitas rendah. Perusahaan duwe tim pengawasan kualitas profesional, sistem pengujian lengkap sistem sing sampurna, aliran ilmiah. Saka materi batere, produksi, pangiriman, layanan lan tautan liyane kontrol kanthi ketat, ngetutake ISO9001: 2000. Inggris kanthi lisan lan tulisan sing apik, priksa manawa komunikasi sing lancar. Sembarang priksaan bakal dibales sajrone 24 jam.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for Inkjet printer ,LED Lamp,head light etc.

    Li-ion 11.1V 3500mah 3S Paket Baterai Polimer Lithium kanggo printer Inkjet, Lampu LED, lampu kepala lsp.

    Kita nyedhiyakake Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack kanggo printer Inkjet, printer mobile, LED Lamp, head head, Produk seluler, Piranti portable, Robot Cilik, Pasokan tenaga, Monitor medis, Ventilator, Produk lawang lan liyane aplikasi sing cocog.72 * 40 * 40mm dimensi digawe saka kelas batere merek merek 1050 Cina kualitas tinggi kanthi kapasitas nyata, janji ora bakal nggunakake batre kualitas rendah. Tim teknis sing apik banget, ngenteni ngrampungake pitakon sampeyan. Kita nggatekake syarat-syarat lan produksi timah produksi.Profesional kanggo sampeyan .Basa basa Inggris sing lisan lan ditulis, priksa manawa komunikasi sing fasih.Sawise priksaan bakal mangsuli sajrone 24 jam.
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini power supply mini munggah kanggo CPAP / Ventilator / Monitor

    Kita nyedhiyakake 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply berkualitas tinggi kanggo portabel CPAP / Ventilator / Monitor. Paket batere bisa digunakake kanggo packer Listrik, helm las listrik, Produk seluler, alat Portable, robot cilik, pasokan listrik, monitor medis, Ventilator, Produk lawang lan aplikasi liyane sing cocog.48 * 110 * dimensi 217mm digawe saka kelas baterei kelas A ndhuwur 10 merek 18650 sel kualitas kanthi kapasitas nyata.PLM tim teknis sing apik, ngenteni ngrampungake pitakon.
    We mbayar manungsa waé kanggo syarat lan produksi timbal wektu.
    Rekomendasi profesional kanggo sampeyan. Sampeyan nganggo basa Inggris sing lisan lan ditulis, priksa manawa komunikasi sing bénten. Ana pitakon bakal mangsuli sajrone 24 jam.
  • DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Electronic Packer Battery with high quality

    Baterai Paket Elektronik DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh kanthi kualitas dhuwur

    Kita nyedhiyakake DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh batere Packer Elektronik berkualitas tinggi. Paket batere bisa digunakake kanggo packer Listrik, helm las Listrik, produk Seluler, alat Portable, robot cilik lan aplikasi liyane sing cocog.98 * 92.5mm dimensi digawe saka A kelas bathi top 10 merek 18650 sel bathi berkualitas kanthi kapasitas nyata.Protection dibangun ing njero bathi kanthi overcharge, over-discharge, over-voltase, over-saiki lan protèksi cekak tetep nggunakake safety baterei lan luwih dawa urip.Wa profesional iku profesional. pabrikan kanggo baterei litium sing bisa diisi ulang maneh kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Kita nampa pesenan OEM / ODM saka kabeh negara. Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanthi email: sales@polymer-batterys.com
  • China manufacture 7.4v 18650 2s1p rechargeable lithium ion battery pack for container gps tracker,portable gps

    China ngasilake baterei ion litium litium 7.4v 18650 18650 kanggo wadhah gps kontainer, gps portebel

    Kita nyedhiyakake paket batere 18650-2s1p 7.4v 3500mAh sing bisa diisi ulang baterai Lithium ion kanggo tracker GPS kontainer, GPS portebel. Paket batere bisa digunakake pelacak GPS, Pelacak kontainer, pelacak Kendaraan, perekam data mobil lan aplikasi liyane sing cocog.38 * 18 * Dimensi 65mm digawe saka sel batere Samsung 18650-35E 3500mah kanthi kualitas dhuwur kanthi kapasitas nyata. BMS dibangun ing njero batre lan umur batere supaya luwih dawa. Kita fokus karo batere lan batere OEM LiFePO4, nyedhiyakake solusi lengkap kanggo priksaan batere, kalebu BMS & IC. Saka desain batere nganti pangiriman batere. Saka batere OEM nganti OEM cilik menyang paket OEM.
  • Deep cycle high quality 11.1v 5200mAh battery for CCTV camera/fusion splicer/wireless wifi /solar light

    Kitaran jero bathi jero kualitas 11.1v 5200mAh kanggo kamera CCTV / spuser gabungan / wifi tanpa kabel surya

    Kita nyedhiyakake baterei jero 11.1v 5200mAh kanthi siklus jero kanggo kamera CCTV / splicer fusion / wifi / sinar nirkabel .. Paket bathi bisa digunakake ing LED, lampu jalan solar lan sistem panyimpenan energi lsp,, kita bisa nindakake bungkus baterei panjalukan sampeyan, mangga dilaporake babagan aplikasi rinci lan panjaluk sampeyan.