Baterei Tipe Prismatik

  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Tembok listrik sinar matahari kanthi kinerja dhuwur 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 sing bisa diisi ulang

    Kita nyedhiyakake tembok baterei solar daya high quality high quality 3.2v 50ah sel baterei lifepo4 kanthi kualitas dhuwur. Pangembangan khusus, sales langsung pabrik, baterei merek, riset lan pangembangan independen papan perlindungan, pengalaman industri, proses produksi diwasa lan stabil. Kita nyedhiyakake baterei LFPO4-1 sing bermutu kanggo klien ing saindenging jagad lan mbantu klien ngirim baterei saka China menyang dheweke dening segara lan udhara kanthi regane cukup. Lan kita nyedhiyakake dhukungan teknis lan garansi sing dibutuhake kanggo sampeyan!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Cell Baterei Lithium Lismium LFium kanggo EV, panyimpenan energi sistem solar

    We nyedhiyani kualitas 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell kanggo EV, panyimpenan energi sistem solar. yaiku produsen profesional sing nawakake riset, pangembangan, produksi, lan layanan penjualan sel baterei lithium ion, lan paket baterei. Kita ngrancang lan nggawe batre lan sel khusus kanggo kabutuhan tartamtu. Paket baterei lithium lifepo4 khusus saka 3.2V-96V, 5AH-280AH, sing bisa digunakake ing RV, EV, sistem Surya, E-mancal, UPS, sistem panyimpenan energi, stasiun dhasar telekomunikasi, E-scooter, E-alat, golf cart, angkat garpu, mobil ngresiki, kursi rodha listrik, lan aplikasi siklus jero liyane.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Baterei Lithium Ion Lifepo4 100ah 3.2v Baterai Baterai Lifepo4 Selat Baterai Nyimpen Baterai Energi Ngarep

    We nyedhiyani kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Baterei 3.2v Lifepo4 Baterei Cells Solar Energy Storage Batre Home Power Solar Power Supply. Miturut sel baterei LFP sing beda-beda, bisa nyiyapake ngawut-awut, pencuci lan piring sing cocog. Yen kita pabrik baterei langsung, kita nawakake kustomisasi OEM / ODM, saliyane kapasitas, ukuran, uga bisa nyiyapake kabeh bagean sing sampeyan butuhake kanggo proyek sampeyan. hubungi kita nalika sampeyan butuh baterei.