Batere pemanas

  • OEM/ ODM IP67 7.4V 5200mAh Smart Rechargeable Polymer Lithium Battery for Heating Suit Heating Shoes Heating Clothes

    OEM / ODM IP67 7.4V 5200mAh Baterei Politida Lithium Politori sing bisa dicetak Obat kanggo Obat / Heater

    Kita nyedhiyakake OEM / ODM IP67 7.4V 5200mAh Baterai Litium Polimer sing Bisa Diisi ulang kanggo Pamanas Sepatu Heating Heating Heating Shoes Heating Heats. Kita bisa nyedhiyakake batere Li-ion & batere Li-polimer kanthi atusan macem-macem model kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita kabeh nutupi bengkel bebas bledug, peralatan otomatis lan kapasitas produk skala, uga sistem kontrol kualitas sing sampurna, sing ngidini kita nyedhiyakake produk lan kualitas produk kanggo para pelanggan sing apik! Lan kita wis diekspor menyang Amerika, Eropa, Amerika Kidul. Asia Kidul-Wétan, Etc.We ngarep-arep dadi mitra sing dawa ing China.
  • IP67 7.4V 2200mAh Lithium ion battery for wearable heating gloves with UN 38.3 and IEC 62133-2 certification

    Baterai ion lithium IP67 7.4V 2200mAh kanggo sarung tangan dadi panas nganggo sertifikasi UN 38.3 lan IEC 62133-2

    Kita nggunakake baterai ion Lithium IP67 7.4V 2200mAh kanggo sarung tangan pemanasan sing bisa nganggo nganggo 38 38.3 lan sertifikasi IEC 62133-2 .Kami bisa nyedhiyakake batre Li-ion & Baterai Li-polimer kanthi atusan model sing beda kanggo saben seri. Kajaba iku, layanan OEM & ODM diwenehake miturut panjaluk sing beda karo para pelanggan. Kita melu lokakarya tanpa bledug, peralatan otomatis lan kapasitas produk skala, bebarengan karo sistem kontrol kualitas sing sampurna, sing ngidini kita nyedhiyakake produk sing berkualitas lan aman kanggo para pelanggan! Nyakup sebagian besar apan, Korea, Amerika Serikat, UK, Jerman Pasar, Italia, Prancis, lsp. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.