Babagan Kita

Baterai Polimer Shenzhen CO, LTD

Minangka pabrikan profesional ana udakara 30 insinyur ing tim R&D PLM kalebu 5 PHD, 10 MFD lan 15 Sarjana. Udakara 30 unit peralatan produksi Otomatis, 25 peralatan Semi-otomatis nubit lan 8 lini produksi ing pabrik kami.
Ing PLM, kita nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para pelanggan, uga layanan purna jual sing tanggung jawab lan memuaskan, keluhan apa wae bakal ditanggepi
ing 24 jam lan ngatasi prosedur ing ngisor iki: bali, analisa, analisis, ringkesan lan 8D laporan, terus ningkatake kualitas kanggo ketemu tingkat kepuasan pelanggan.

rtdyu

Crita Kita:

Baterai Polimer Shenzhen CO., LTD didegaké ing taun 2014, minangka produsen baterei lithium ion sing profesional kanthi sejarah luwih saka 5 taun ing China. Produk utama yaiku baterai polimer sing bisa diisi ulang, paket batere 18650, baterai e-bike, paket baterai lithium utawa proyek baterai sing disesuaikan. Kita bisa nyedhiyani solusi siji-langkah lan produk seri saka baterei nganti komponen baterei minangka syarat pelanggan.

Kita minangka produsen baterai lithium-ion profesional. Yen sampeyan kepengin weruh produk apa wae, sampeyan bisa hubungi kita liwat email ing sisih ngisor utawa sisih tengen situs web. Kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam!

Proses Ngontrol Kualitas

sertifikat