Rega pabrik UL disetujoni 22.2v 900mah alat analisis sinar X-ray

Katrangan singkat:

Kita nyedhiyakake rega Pabrik UL sing disetujoni 22.2v 900mah piranti analisis paket baterai X-ray. Paket batere bisa digunakake sinar-X, Bor Nirkabel, Piranti analisis, Pijet gun utawa aplikasi liyane sing cocog. Ukuran cilik kanthi kapasitas nyata. Papan proteksi dibangun njero baterei supaya urip lan aman baterei luwih suwe.Besides, baterei sing disetujoni UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertifikat RCM minangka syarat pelanggan. Kita ngasilake baterei lithium sing bisa diisi ulang-ulang, khusus empuk alus kanthi energi akeh lan sel keamanan, baterai lan paket sing mlengkung, uga batere utama sing diwasa, kayata lithium thionyl klorida, lithium mangan. Kita uga ngatur paket baterai, baterai panyimpenan. Umume pelanggan saka Eropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada, lsp. Mangga dihubungi nalika sampeyan butuh baterai.


Detail Produk

Detail Produk:

Model: Paket Baterai PLM-NH2057QE34
Tegangan Nominal: 7.2v
Kapasitas Nominal: 13.6ah
Urip siklus: > 500time
Ukuran: 23 * 78 * 151mm
BMS: Kalebu
Bobot: 460g
Kawat & Penyambung: Disesuaikan
Kasus baterei: KULIT PLASTIK
Suhu pengisian daya: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu pembuangan: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu panyimpenan: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindhungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Pambuka Produk PLM-603163-6S1P
PLM-603163-6S1P iki minangka produk biasa, voltase nominal 22.2v kapasitas nominal 900mah, 19.98wh, ukuran cilik kanthi kapasitas nyata.Protection sing dibangun ing njero supaya urip lan baterei luwih suwe.Besides, baterei sing disetujoni UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertifikat RCM minangka syarat pelanggan.
Parameter Product (Spesifikasi) saka PLM-603163-6S1P:

Ketik Paket baterei 22,2 li-ion
Model PLM-603163-6S1P
Ukuran 75 * 37 * 42mm
Sistem Kimia Li-ion
Kapasitas 900mah
Siklus Urip 1000 kaping
Bobot 0.5kg / PC
Paket Paket Kothak Individu
OEM / ODM Ditampa

Fitur Produk lan Aplikasi saka PLM-603163-6S1P
Fitur:
1 Papan pangayoman octagonal dual DOS
Proteksi sirkuit 2Sort
Perlindhungan 3-Cairan
4 Proteksi liwat saiki
Perlindhungan 5-discharge
Aplikasi:
 Paket baterei sinar X. Paket baterei bisa digunakake sinar-X, Pengeboran Wireless, Piranti analisa, Pijat pijet utawa aplikasi liyane sing cocog
4. Pirsani rincian peralatan produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf
 

Tampilan

X-ray-1(application)
X-ray-3(application)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita