COVID-19 nimbulake panjaluk baterei sing ringkih, plummets net bersih klompok nomer loro Samsung SDI 70% taun-taun

Battery.com sinau yen Samsung SDI, anak bagean baterei Samsung Electronics, ngluncurake laporan keuangan ing dina Selasa yen bathi net ing kuartal kaping pindho ngasilake 70% taun-taun nganti 47,7 milyar menang (kira-kira US $ 39,9 yuta), utamane amarga kanggo njaluk baterei lemah sing disebabake dening epidemi virus makutha anyar.

111 (2)

(Sumber gambar: situs web resmi Samsung SDI)

Ing tanggal 28 Juli, Battery.com sinau manawa Samsung SDI, anak perusahaan baterei Samsung Electronics, ngumumake laporan finansial ing dina Selasa yen bathi net ing kuartal kaping pindho ngasilake 70% taun-taun nganti 47,7 milyar menang (kira-kira US $ 39,9 yuta ), utamane amarga wabah virus mahkota anyar Panjaluk baterei sing ringkih.

Hasil bathi nomer loro Samsung SDI tambah 6,4% dadi 2,559 triliun menang, dene bathi operasi mudhun 34% dadi 103.81 milyar sing menang.

Samsung SDI ujar manawa amarga panyuwunan epidemik, suplemen batre kendharaan listrik kurang slamet ing kuartal kaping loro, nanging perusahaan kasebut ngarepake amarga dhukungan kabijakan Eropa kanggo kendharaan listrik lan dodolan cepet sistem sistem panyimpenan energi ing luar negeri, permintaan bakal nambah mengko taun iki.


Wektu kirim: Aug-04-2020