Topeng 103450 1800mAh-Smart

Katrangan singkat:


Detail Produk

Detail Produk:

Aplikasi: Dolanan, Piranti Ngarep, Elektronik Konsumen
Ukuran Baterai: 10mm * 34mm * 50mm
Jeneng merek: PLM
Sertifikasi: MSDS
Nomer Model: PLM-103450
Papan Asal: Guangdong, China
Bobot: 2,5g / PC
Jinis batere: Batere polimer isi ulang
Tegangan: 3.7V
Kapasitas: 1800mAh
Garansi: 12 Wulan
Dianggo: speaker bluetooth, dolanan, alat kecantikan, topeng E-topeng
Urip siklus: 500-1000 Times
Tingkat pelepasan: 1.8A
Paket: Paket Box individu

Perlindhungan Multiple :

Papan pangayoman oktagon MOS
2.Serort perlindungan sirkuit
3.Luwih saka pangayoman
4.Lingung pangayoman saiki
5. Proteksi over-debit

Jaminan Kualitas:

1.Produksi Profesional
2. Pengujian Profesional
Grosir Pabrik 3. Pabrik
4.OEM / ODM Sugeng rawuh
Produk kelas A anyar, kinerja stabil, kapasitas nyata, pangisi daya daur ulang aman lan awet.

Tampilan

smart mask battery 4
smart Mask battery 5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk